Neyse evet, konuyu kapatalım hocam. Gereksiz tartışmanın manası yok ama anlamadığım, benim ileride işe başlamak istediğim yerle forum kurmanın alakası nedir, pek onu anlamadım.Konuyu geri bildirim almak için açmadın mı?
Techolay Sosyal bir forum sitesidir ve forumun kelime anlamı topluma açık tartışma ortamıdır.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Eleştirilere kapalıysan sitem nasıl olmuş diye konu açmayacaksın. Tek yaptığın iş FreeFlarum'a site adını yazıp kategori ekleyip sitem nasıl olmuş, diye konu açmak. Bunu yaparak kendini geliştirmiş olmuyorsun.Anladım, tamam eyvallah da adama ne? Arkadaş, ben istediğim yerden forumumu kurarım.
Son düzenleyen: Moderatör:
Adelayn
Uzman
"nav" yani sol başlık ve üst kısım başlık kısımları ile metinlerin yazı oranları dengesiz gözüküyor bunlar daha iyi olabilirdi. Hazır arayüz olaylarını bilmiyorum html ve node.js kullandım heralde bu dediğiniz programlarda da bu ince ayarlar da vardır (font size falan)
Font düzenleyeceğim de hocam, pek dokunasımdan bile gelmiyor şahsen."nav" yani sol başlık ve üst kısım başlık kısımları ile metinlerin yazı oranları dengesiz gözüküyor bunlar daha iyi olabilirdi. Hazır arayüz olaylarını bilmiyorum html ve node.js kullandım heralde bu dediğiniz programlarda da bu ince ayarlar da vardır (font size falan)
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı yemeden önce arkadaşların yaptığı yorumları dikkatli oku güzel kardeşim sen eleştiriyi kaldıramazsan adamlarda sana sivrilir. Yapıcı ol daha da uğraş sana bu yorumlar hırs olarak dönsün ki yanılt güzel şeyler çıkar. Selametle.
Teşekkürler, bugün ilaç alamadım, özür dilerim.Uyarı yemeden önce arkadaşların yaptığı yorumları dikkatli oku güzel kardeşim sen eleştiriyi kaldıramazsan adamlarda sana sivrilir. Yapıcı ol daha da uğraş sana bu yorumlar hırs olarak dönsün ki yanılt güzel şeyler çıkar. Selametle.
Adelayn
Uzman
Böyle bir eleştiri, eleştiri olmaktan ziyade biraz hor görme aşamasında .Bu dönemde açıp kod yazsa bile ai da kullanabilir projede nasıl yaptığın değil sonucuna ve verimine bakarap eliştirmek daha doğru. (eleştiri kaldıramıyorsan forum da ne işin var biraz sataşma gibi)Olmamış. FreeFlarum ile hazır forum açıp kategori eklemekle Bandai Namco'da çalışamazsın.
vladimirputin
Becerikli
Tema guzel, farklilik guzeldir. Bu arada sitenizin gideri ne kadar hocam?
0 TL. Hocam, sadece Google Ads reklam vermek için 25 TL istiyor. Onu yaparsam 25 TL olacak.Tema guzel, farklilik guzeldir. Bu arada sitenizin gideri ne kadar hocam?
Ben adama onu anlatmaya çalıştım. Hocam, hani istediğimi yaparım anlamında; ister ChatGPT kullanırım, ister hazır ofrum kurarım, filan filan.Böyle bir eleştiri, eleştiri olmaktan ziyade biraz hor görme aşamasında .Bu dönemde açıp kod yazsa bile ai da kullanabilir projede nasıl yaptığın değil sonucuna ve verimine bakarap eliştirmek daha doğru. (eleştiri kaldıramıyorsan forum da ne işin var biraz sataşma gibi)
vladimirputin
Becerikli
Oh, Bu gercekten guzel bir site adamim! Cok hosuma gitti. 25 TL gunumuzde hic bir sey adamim! Tasarima kotu diyen lanet olasi insanlara takilma dostum!0 TL. Hocam, sadece Google Ads reklam vermek için 25 TL istiyor. Onu yaparsam 25 TL olacak.![]()
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
-
-
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-