Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oh, Bu gercekten guzel bir site adamim! Cok hosuma gitti. 25 TL gunumuzde hic bir sey adamim!
Yaşasın fakirlik kıtlık!

1742986496834.webp

HealYeahhh

devam hocam motivasyonunu koru 2006 yıllında bende bedava forum açma siteleriyle başlamıştım bu işe farklı forum siteleri inceleyerek onlarda güzel bulduğun şeyleri siteye eklemeye çalış kolay gelsin şimdiden.

devam hocam motivasyonunu koru 2006 yıllında bende bedava forum açma siteleriyle başlamıştım bu işe farklı forum siteleri inceleyerek onlarda güzel bulduğun şeyleri siteye eklemeye çalış kolay gelsin şimdiden.
Şu anki ben hocam, ahahaha, teşekkürler. Pes etmeden devam, hoca! o7

hosting maliyetini nasıl yapıcaksın veya kendi bilgisayarını kullanırsan sabit ip ücreti pahalı değil mi?
Sanırım alan adı alacağım, onun için para birikimindeyim hocam.

Son düzenleme:
aylık ödeme yapabileceğin sitelerden hosting alabilirsin alastry sanırım öyleydi en düşük paketten alarak başlayabilirsin aylık 33 tlye denk gelir şimdilik ücretsizlerden devam et bi bak bakalım uğraşma isteğin devam ederse 1-2 ay sonra geçersin.

aylık ödeme yapabileceğin sitelerden hosting alabilirsin alastry sanırım öyleydi en düşük paketten alarak başlayabilirsin aylık 33 tlye denk gelir şimdilik ücretsizlerden devam et bi bak bakalım uğraşma isteğin devam ederse 1-2 ay sonra geçersin.
Çok teşekkürler, şu anlık forumum bitti. Pek bir şey eklemiyorum, sadece bana üye lazım, o kadar. Onun dışında bir yenilik düşünmüyorum. Yine de teşekkürler, Hoca.

Diğerlerinin söylediklerini aldırış etme.

Siten gayet güzel olmuş hangi altyapıyı kullanırsa kullansın kullanışlı bir web site olmuş.

Burada linçleyenler çok biliyorsa kendileri açsın bir forum buraya eklesin ona da güzel olmuş diyelim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.