Yaşasın fakirlik kıtlık!Oh, Bu gercekten guzel bir site adamim! Cok hosuma gitti. 25 TL gunumuzde hic bir sey adamim!
HealYeahhh
Yaşasın fakirlik kıtlık!Oh, Bu gercekten guzel bir site adamim! Cok hosuma gitti. 25 TL gunumuzde hic bir sey adamim!
hosting maliyetini nasıl yapıcaksın veya kendi bilgisayarını kullanırsan sabit ip ücreti pahalı değil mi?
Sanırım alan adı alacağım, onun için para birikimindeyim hocam. Bütçe birikimine kadar Flarum hosting kullanmaya devam.hosting maliyetini nasıl yapıcaksın veya kendi bilgisayarını kullanırsan sabit ip ücreti pahalı değil mi?
Lanet olsun, neden bir site icin para odemek zorundayiz ki? Her sey para olmus, paranin cani cehenneme! Saglikli gunler.Sanırım alan adı alacağım, onun için para birikimindeyim hocam. Bütçe birikimine kadar Flarum hosting kullanmaya devam.
yow yow yow dostum bu adam aynı ben ah lanet olası herif kendine iyi bak dostum Hayırlı günlerLanet olsun, neden bir site icin para odemek zorundayiz ki? Her sey para olmus, paranin cani cehenneme! Saglikli gunler.
Şu anki ben hocam, ahahaha, teşekkürler. Pes etmeden devam, hoca! o7devam hocam motivasyonunu koru 2006 yıllında bende bedava forum açma siteleriyle başlamıştım bu işe farklı forum siteleri inceleyerek onlarda güzel bulduğun şeyleri siteye eklemeye çalış kolay gelsin şimdiden.
Sanırım alan adı alacağım, onun için para birikimindeyim hocam.hosting maliyetini nasıl yapıcaksın veya kendi bilgisayarını kullanırsan sabit ip ücreti pahalı değil mi?
Çok teşekkürler, şu anlık forumum bitti. Pek bir şey eklemiyorum, sadece bana üye lazım, o kadar. Onun dışında bir yenilik düşünmüyorum. Yine de teşekkürler, Hoca.aylık ödeme yapabileceğin sitelerden hosting alabilirsin alastry sanırım öyleydi en düşük paketten alarak başlayabilirsin aylık 33 tlye denk gelir şimdilik ücretsizlerden devam et bi bak bakalım uğraşma isteğin devam ederse 1-2 ay sonra geçersin.