Hayırlı olsun forumunuz. Yeni forum açan arkadaşlara bu konuyu okumalarını tavsiye ediyorum.
Moderetör alımı yapıyordunuz formu doldurdum ama dönüş yok boşa doldurdum formu.
Alım yapıldı hocam. Alımın yapıldığını görmediğinize göre seçilmemeniz doğru bir karar olmuş.
Projenizi bende altyapı sorgulama yazılımı ile gördüm, foruma da kayıtlıyım. Altyapı sorgulama yazılımında hangi API'lardan yararlanıyorsunuz. Geçmişte burara goknet'in bir JSON URL'ini gördüm ama bulamıyorum. Biraz nasıl geliştirdiğinizden, aracın Xenforo'ya entegrasyonundan bahseder misiniz?Son zamanlarda en popüler olan ve Techolay'da da yayıldığını gördüğüm Altyapı Sorgulama sistemini anlatayım. Diğer araçlar hakkında sorularınız olursa sorabilirsiniz.
Öncelikle kayıt olarak desteklediğin için teşekkürler.Projenizi bende altyapı sorgulama yazılımı ile gördüm, foruma da kayıtlıyım. Altyapı sorgulama yazılımında hangi API'lardan yararlanıyorsunuz. Geçmişte burara Goknet'in bir JSON URL'ini gördüm ama bulamıyorum. Biraz nasıl geliştirdiğinizden, aracın XenForo'ya entegrasyonundan bahseder misiniz?