Hayırlı olsun forumunuz. Yeni forum açan arkadaşlara bu konuyu okumalarını tavsiye ediyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?SaNJaY_TR
Çalışkan
Moderetör alımı yapıyordunuz formu doldurdum ama dönüş yok boşa doldurdum formu.
SaNJaY_TR
Çalışkan
Moderetör alımı yapıyordunuz formu doldurdum ama dönüş yok boşa doldurdum formu.
Alım yapıldı hocam. Alımın yapıldığını görmediğinize göre seçilmemeniz doğru bir karar olmuş.
Alım yapıldı hocam. Alımın yapıldığını görmediğinize göre seçilmemeniz doğru bir karar olmuş.
1C mavi 2 kırmızı 3 seninki böyle ona göre bakardım.
Canepe
Uzman
Projenizi bende altyapı sorgulama yazılımı ile gördüm, foruma da kayıtlıyım. Altyapı sorgulama yazılımında hangi API'lardan yararlanıyorsunuz. Geçmişte burara goknet'in bir JSON URL'ini gördüm ama bulamıyorum. Biraz nasıl geliştirdiğinizden, aracın Xenforo'ya entegrasyonundan bahseder misiniz?Son zamanlarda en popüler olan ve Techolay'da da yayıldığını gördüğüm Altyapı Sorgulama sistemini anlatayım. Diğer araçlar hakkında sorularınız olursa sorabilirsiniz.
SaNJaY_TR
Çalışkan
Öncelikle kayıt olarak desteklediğin için teşekkürler.Projenizi bende altyapı sorgulama yazılımı ile gördüm, foruma da kayıtlıyım. Altyapı sorgulama yazılımında hangi API'lardan yararlanıyorsunuz. Geçmişte burara Goknet'in bir JSON URL'ini gördüm ama bulamıyorum. Biraz nasıl geliştirdiğinizden, aracın XenForo'ya entegrasyonundan bahseder misiniz?
Birden fazla firma ile çalışıyoruz. Firmaların yardımı sayesinde olabildiğince sorunsuz bir sistem ortaya çıkarttığımızı düşünüyorum. Tabii ki her sistemde olduğu gibi burada da API kaynaklı sorunlar olabiliyor dönem dönem.
API hizmetlerinin satışını yaptığım ve kâr amacı gütmeyen bir site olarak tek gelir kaynağımızın bu satışlar olmasından kaynaklı API kaynaklarımızı paylaşamıyorum.
XenForo entegrasyonu için çok bir işlem yok aslında. Page sistemi var. Bu sayede direkt HTML formatında sayfa ekleyebiliyorsun.
Öncelikle herkese tekrardan merhaba. Forumum günden güne gelişmeye devam ediyor. Önerileriniz bu aşamada çok değerliydi. Bu yüzden öneri yapan herkese teşekkür ederim.
Son birkaç haftadır yapmayı amaçladığım ve ufak ufak da olsa başarılı olma yolunda ilerleyen bir çalışma yürütüyorum. Lütfen fikrimi çalmayın
Sizinle projemin başarılı bir başlangıç yapmasını kutlamak için paylaşım yapıyorum.
Hem sektördeki yakın çevrem hem de internet toplulukları ile içli dışlı olmamdan kaynaklı olarak internet firmaları ile iletişime geçiyorum. İş birliğini kabul eden firmalara bir topluluk ortamında soruları cevaplayabilme imkanı doğmuş oluyor.
Şu anlık 2 firma ile yaptığımız iş birliği sayesinde firmalar forumumuz üzerinde duyurularını yapabilecek ve soruları yanıtlayabilecekler.
Daha fazla firma gelmesi için görüşmelerim devam ediyor. Tamamen tarafsız ve insanlara fayda sağlayacak bir forum olmak için çalışıyoruz. Desteklerinizi bekliyoruz.
Destekleriniz için şimdiden teşekkürler.
- TuruncuNet ve vivanet ile iş birliği yapıldı.
- xDSL No Doğrulama Sistemi'ne Açık İş Emri görüntüleme özelliği getirildi.
- Altyapı sorgulama sistemine Superonline ve AtlantisNet altyapılarını sorgulama butonları eklendi.
Son düzenleme: