cemkaraca 90

Bilgin
Merhaba,

Oyunu Steam'den aldım, yükledim, 2 saat oynadım, oyundan attı. Tekrar girmeye çalışıyorum şimdi, loading screen'de yine atıyor. Oyuna girmek için Enter kullanın diyor basıyorum. Devam Et ekranı geliyor. Devam et dediğim zaman yükleme ekranında pat oyundan atıyor. Oyuna giremiyorum.

Xbox'dan oynuyordum eskiden o zaman atmıyordu hiç.

Son düzenleyen: Moderatör:
FH4 ve FH5 çok kronik hataları olan bir oyun. Eğer Steam tarafında bir sorun olmadığını düşünüyorsanız Xbox kaynaklı bir hata olabilir. Hata kodu da yazmadığı için kesin bir yorum yapamıyorum fakat geçen gün ben FH5 indirirken bir hata aldığımda bir arkadaş şu kısımdan bir dosya önermişti. Denemekten zarar gelmez.

FH4 ve FH5 çok kronik hataları olan bir oyun. Eğer Steam tarafında bir sorun olmadığını düşünüyorsanız Xbox kaynaklı bir hata olabilir. Hata kodu da yazmadığı için kesin bir yorum yapamıyorum fakat geçen gün ben FH5 indirirken bir hata aldığımda bir arkadaş şu kısımdan bir dosya önermişti. Denemekten zarar gelmez.

Aksine Xbox'da bir sorun yok. Çünkü bir ara gamepass almıştım oradan oyunu oynarken hiçbir sorun yoktu. Steam'dan aldım dün indirdim biraz oynadıktan sonra oyundan attı bir daha da giremiyorum atıyor.

Buradan:

Attığım linkleri indirip teker teker yönetici olarak kur. CMD programını açıp sfc /scannow yazarak bilgisayarı tarat. Bitince güncellemeleri kontrol edip yeniden başlat. DDU ile sürücüyü kaldırıp son sürümden önce olan sürümü yükle. Ardından overclock için bir program var ise önce onu sonrasında katman oluşturabilen NVIDIA ya da MSI Afterburner gibi programları kapatıp oyuna gir.

Buradan:

1735821190970.webp

1735821218368.webp

Böyle bir şey yazıyor.

Attığım linkleri indirip teker teker yönetici olarak kur. CMD programını açıp sfc /scannow yazarak bilgisayarı tarat. Bitince güncellemeleri kontrol edip yeniden başlat. DDU ile sürücüyü kaldırıp son sürümden önce olan sürümü yükle. Ardından overclock için bir program var ise önce onu sonrasında katman oluşturabilen NVIDIA ya da MSI Afterburner gibi programları kapatıp oyuna gir.
Hiçbir işe yaramadı. Sürücü değiştirmedim bir tek. Çünkü ekran kartı paylaşımlı Ryzen 5 5500U işlemci kullanıyorum ve ekran kartı sürücüsünu değiştirirsem bu sefer diger uygulamae optimize bir şekilde çalışmayacak.

Son düzenleme: