cleanris

Uzman
Merhaba, Forza Horizon 5 de en kolay ve en hızlı nasıl level kasarız? Goliath AFK taktiği var diyorlar fakat klavyeden denediğim için mi olmuyor bilmiyorum ama, hem az XP veriyor hem de sesto elemento FE aracı yolun dışına çıkıyor. 45-50 tane kod denedim yine goliath AFK taktiğini yapamadım. PC başında durursam arabayı kontrole alıyorum yolun dışına çıktığında ama bu sefer de ne anlamı kalıyor AFK taktiğin.

Sizin bildiğiniz en kolay seviye kasma taktiği neler?

Merhaba, Forza Horizon 5 de en kolay ve en hızlı nasıl level kasarız? Goliath AFK taktiği var diyorlar fakat klavyeden denediğim için mi olmuyor bilmiyorum ama, hem az XP veriyor hem de sesto elemento FE aracı yolun dışına çıkıyor. 45-50 tane kod denedim yine goliath AFK taktiğini yapamadım. PC başında durursam arabayı kontrole alıyorum yolun dışına çıktığında ama bu sefer de ne anlamı kalıyor AFK taktiğin.

Sizin bildiğiniz en kolay seviye kasma taktiği neler?
En kolay eleyici oynayarak bence kazanılıyor.

Merhaba. Forza Horizon 5'te en kolay ve en hızlı seviye kasma yöntemini aşağıda bağlantısını bıraktığım videoyu izleyerek öğrenebilirsiniz. Bahsettiğiniz goliath afk taktiği fixleneli aylar yıllar oldu, artık o yöntem çalışmıyor.

Merhaba. Forza Horizon 5'te en kolay ve en hızlı seviye kasma yöntemini aşağıda bağlantısını bıraktığım videoyu izleyerek öğrenebilirsiniz. Bahsettiğiniz goliath AFK taktiği fixleneli aylar yıllar oldu, artık o yöntem çalışmıyor.

AFK yöntemini denedim fakat eskisi kadar milyon XP vermiyor. Bu videoyu izleyip bakacağım artık, duruma göre olumlu sonuçlanır umarım.

Dediğim gibi, o yöntem uzun zaman önce fixlendiği için artık milyon XP vermez. Attığım videonun olumlu sonuçlanacağından eminim.