caylikaaveli
Çalışkan
Merhabalar,
10+ yıllık fotoğraf ve videolarım var HDD'de. 12 yıl oldu alalı artık kullanmıyorum arıza vermesin diye, yer de kalmadı.
1-2 yıla kadar NAS sistemi almayı planlıyorum. (Synology DS223) O zamana kadar idare edecek nispeten gizlilik, güvenlik konusunda tatmin edecek bir bulut servisi önerisi olan var mı? Arşivin sürekli elimin altında olmasına gerek duymuyorum. HDD'deki verileri aktaracağım ne olur ne olmaz diye. Bir de Apple iCloud'taki fotoğraflarımı aktaracağım. 3 yıldır buna yedekliyordum.
-Bırakmak istiyorum ama iCloud devam mı sizce? Yoksa başka birine geçeyim mi? 200GB paketteyim şu an. Yakında artırmam gerekecek.
-Mega nasıldır sizce? Şu anda 2TB olan işimi görür gibi yıllık paket alırım, aylık ödemelerden sıkıldım.
-OneDrive'a ne diyorsunuz bu ikisinin yanı sıra? Google'a pek sıcak değilim.
Teşekkür ediyorum. İyi çalışmalar. İyi günler.
10+ yıllık fotoğraf ve videolarım var HDD'de. 12 yıl oldu alalı artık kullanmıyorum arıza vermesin diye, yer de kalmadı.
-Bırakmak istiyorum ama iCloud devam mı sizce? Yoksa başka birine geçeyim mi? 200GB paketteyim şu an. Yakında artırmam gerekecek.
-Mega nasıldır sizce? Şu anda 2TB olan işimi görür gibi yıllık paket alırım, aylık ödemelerden sıkıldım.
-OneDrive'a ne diyorsunuz bu ikisinin yanı sıra? Google'a pek sıcak değilim.
Teşekkür ediyorum. İyi çalışmalar. İyi günler.