Bu öneri uygulamaya geçirilmiştir.
Makaleler
50
Yer
TR
Esenlikler arkadaşlar.

Fotoğrafçılık kategorileri içerisinde düzenli paylaşım yapan, rehber açan ya da belli bir beğeni sayısını geçen kişilere fotoğrafçı rozeti verilebilir. Örneğin ben fotograf sanatı kategorisinde ilk paylaşımı yapmışım, öncesinde de kategori açık değilken genel fotografçılık başlıkları üzerinden paylaşım yapıyordum. Şu an çektiğim fotoğrafları ve fotoğraf arşivimi sadece Techolay Sosyal'de paylaşıyorum. Rozet olsa da olmasa da düzenli paylaşımlara devam edeceğim, ben buradaki ortamı seviyorum.

Sadece ben değil, birçok üye düzenli olarak paylaşım yapıyor. Hem insanlar için bir hobiye teşvik de olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı 18 Eksi
Artıladım.

Ben verilen rozetlerden çok, verilmişlerin alınmaması taraftarıyım. Benim rozetim gitti. 🥹

Konuya dönecek olursak fotoğraf kategorisinde hoş olabilir. İnsanları teşvik eder ve görmediğimiz yerleri görmüş oluruz. 🤘

Artıladım, rozet gelebilir. Ancak ufak bir nüans, diğer rozetlerde olduğu gibi bu tarz ödüllerin bir ünvan olarak verilmesi ve sadece yöneticiler tarafından kişilerin belirlenmesi gerektiğini düşünüyorum.
Evet mantıklı olur. Yoksa herkes estetik kaygısı olmadan fotoğraf paylaşabilir. Bu dediğiniz daha mantıklı.

Profesör rozeti almıştım eğitim konularındaki mesajlarımdan dolayı. Artık yok. 🥹
Anladim hocam.