Çözüldü Foxconn G41MXE/G41MXE-K anakarta sahip PC Görüntü vermiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Osmanefe58
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Osmanefe58

Başarılı
Yer
Bursa
Exper G41MXE/G41MXE-K anakartım var. 2 GB DDR3 1333MHz Elixir RAM var, Kingston 4 GB 1333MHz RAM aldım fakat PC görüntü vermiyor yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Hocam bir yere gittim buna uygun RAM var mı dedim 500 lira servis ücreti dedi zaten bilgisayarı 650 liraya aldım hocam

Hocam bir yere gittim buna uygun RAM var mı dedim 500 lira servis ücreti dedi zaten bilgisayarı 650 liraya aldım hocam

Hocam durumu çözdüm benim anakart tek soltta 4 GB RAM desteklemiyormuş 2 GB RAM aldım sorun çözüldü herkese teşekkür ederim kolay gelsin.
Ramler bunlar hocam
O RAMleri lütfen halıdan kaldırın bütün sistemi statikten bozacasınız şimdi.
Tek başına Kingston çalışıyor mu?

Bu iki ram büyük ihtimal dediğim çip sayısı farklarından çalışmıyor olabilir.
Çip sayısı farkı olur, çipler farklı olur, direkt birbirlerini beğenmemiş de olabilirler her şey olur.

Ramler bunlar hocam
Bunu deneyin. Büyük ihtimalle RAM'lerinizin üzerinde ki çiplerin sayısı farklı olduğu ya da başka bir uyumsuzluktan bu sorunu yaşıyorsunuz. Tavsiye RAM'lerin sarı çizgilerini bir silgi ile hafifçe silin ve sonra teker teker takın ve deneyin. Eğer yine beraber çalışmazlarsa 4 gb olanı takın geçin.

Hocam Kingston tek başına da çalışmıyor büyük ihtimal benim dandik anakartımı beğenmedi Yada benim anakartımın biosu eski

Son düzenleme:
Şimdi denemeye gidiyorum hocam tamamdır.

Hocam arkadaşın DDR3 sisteminde çalıştı RAM.
Hoppala, bir de buradan yak... Ram seçen anakartlar da bugün adlı program başladı...
Hocam bu sorunu nasıl çözülür hiç hatırlamıyorum bu anakarttı bir yerden hatırlıyorum diyordum şimdi taşlar yerine oturdu. Başka bir ram bulmanız gerekecek gibi.

İfadeler: 144
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…