Osmanefe58
Başarılı
Exper G41MXE/G41MXE-K anakartım var. 2 GB DDR3 1333MHz Elixir RAM var, Kingston 4 GB 1333MHz RAM aldım fakat PC görüntü vermiyor yardım edin.
Son düzenleyen: Moderatör:
Aşağıdaki görselde işaretlediğim yerlerin her biri bir "RAM çipini" belirtmektedir, RAM'lerin iki tarafında ki işaretli çip sayılarını sayıp, diğer RAM ile sayıları karşılaştırın. Eğer ikisi de arasında çip sayısı farkı varsa bu yüzden uyumsuzluk yapıyor olabilir. En iyi çözüm olarak anakart üreticisinin CPU/RAM destek listesine göz atmak ama ne var ki bu listeyi hiçbir yerde bulamadım. Beyaz çerçevelerin içindeki siyah karelerin ismi çiptir, bunları sayarak ikisinin çip sayısı uyumunu kontrol edebilirsiniz.
Eki Görüntüle 14775
Check compatibility Foxconn G41MXE
findhard.ru
![]()
Memory RAM & SSD Upgrades | Crucial.com
Crucial Memory and SSD upgrades - 100% Compatibility Guaranteed for - FREE US Delivery.www.crucial.com
Foxconn G41MXE RAM issue
Hey guys! So I have an old build, with a Foxconn G41MXE motherboard. It has 2 RAM slots with 2 DDR3 1333Mhz cards. The issue is that it doesn't seem to boot up when I have the 2 cards installed. It boots perfectly with just the one (lets call it the old one) but when I install the second one...forums.tomshardware.com
Not: Bu sitelerdeki bilgilerin kesin kez doğru olacağından emin değilim.
Hocam bir yere gittim buna uygun RAM var mı dedim 500 lira servis ücreti dedi zaten bilgisayarı 650 liraya aldım hocam![]()
EvetRAM'ler tamamen uyuşmazsa görüntü vermez, tek RAM taktığınızda görüntü alabiliyor musunuz?
Ya RAM ya slot bozuk o zaman ya da RAMler birbirlerini beğenmedi.
Peki ikisini de tek tek farklı slotlarla denediniz mi? (Tek bir RAM takmak manasında.)
Hocam Pcden hiç görüntü gelmemeye başladıPeki ikisini de tek tek farklı slotlarla denediniz mi? (Tek bir RAM takmak manasında.)
Çok eskiden beridir piyasada olan bir üreticidir. Daha çok DDR2 ve DDR3 ramlerde ve HP laptoplar da görebilirsiniz.Ya RAM ya slot bozuk o zaman ya da RAMler birbirlerini beğenmedi.
Elixir diye RAM markası da ilk defa duydum, gitar teli yapanı vardı da bu ilk.
Benim yaş yetmedi o zaman, cahillik var az kusruna bakmayınÇok eskiden beridir piyasada olan bir üreticidir. Daha çok DDR2 ve DDR3 ramlerde ve HP laptoplar da görebilirsiniz.
RAM'in veya RAM slotunun bozuk olmadigina emin misiniz? Bana bozukmus gibi geliyor.
Estağfirullah, böyle bir şey söz konusu olamaz. Denk gelmemişsiniz. Mesela ben de Commodore 64'leri bilirim ama yakından hiç görmedimBenim yaş yetmedi o zaman, cahillik var az kusruna bakmayın![]()