İntel_celeron 76
Uzman
FPS oyunları ve hikâyeli oyunları karışık şekilde oynuyorum. Donanımımın da gayet iyi sayılabilecek seviyede olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden merak ettiğim konu, Atlas, ReviOS gibi modlu/optimize edilmiş Windows sürümlerinin gerçekten ne kadar fark yarattığı.
FPS konusunda çok büyük bir artış sağlayacağını sanmıyorum. Ancak özellikle input lag, frametime, %1 Low değerleri, mikro takılmalar ve genel oyun akıcılığı konusunda donanımım iyi olmasına rağmen hissedilebilir veya “kurmaya değer” denilebilecek bir fark yaratır mı?
Kullanan veya farklı Windows sürümlerini deneyen arkadaşlar varsa, özellikle rekabetçi FPS oyunları ve hikâyeli oyunlar açısından deneyimlerini paylaşabilir mi?
Sistem özelliklerim bu şekilde:
Ryzen 5600X
RX 6700 10 GB
32 GB RAM
FPS konusunda çok büyük bir artış sağlayacağını sanmıyorum. Ancak özellikle input lag, frametime, %1 Low değerleri, mikro takılmalar ve genel oyun akıcılığı konusunda donanımım iyi olmasına rağmen hissedilebilir veya “kurmaya değer” denilebilecek bir fark yaratır mı?
Kullanan veya farklı Windows sürümlerini deneyen arkadaşlar varsa, özellikle rekabetçi FPS oyunları ve hikâyeli oyunlar açısından deneyimlerini paylaşabilir mi?
Sistem özelliklerim bu şekilde:
Ryzen 5600X
RX 6700 10 GB
32 GB RAM
Son düzenleyen: Moderatör: