Kertenkele.2001

Başarılı
Ağa hep iyi oynuyorum sanıyorum ama Sniper falan yakın mesafede. Adamlar tekliyor, FPS'im iyi onu bahane edemem grafikler de iyi. Nedense çok kolsuz gibi oynuyorum. Acaba mouse ve klavyeyi mi değişsem?

Olur öyle şeyler, ben de hep iyi oynuyorum sanıyordum CS'de silver rankta 40 kill alınca veya R6S'de bronze rankta 15-20 kill alınca ama rank yükseldikçe bu sayılar yarıya düşüyor. Antrenman ve zamanla daha da iyi oynarsın. Herkes iyi oynayacak diye bi' kaide yok.

Mesela bunun yanı sıra FIFA'da çok iyi olduğumu iddaa ederim, WL'de 20/14 falan yaparım ama daha kötü sonuçlar yapan arkadaştan 2-3 fark yerim :D

Herkes her oyun türünde iyi olacak diye bir şey yok ya. Mesela LoL’e yıllarımı verdim ama asla Elmas bile olamadım. Rocket League’de ise kısa sürede şampiyonluk aşaması görmüştüm. FPS oyunlarında ben de aşırı kötüyüm. Kötü olduğun oyun tarzını yükselmek için değil de eğlenmek için oynamak lazım. :)

Herkes her oyun türünde iyi olacak diye bir şey yok ya. Mesela LoL’e yıllarımı verdim ama asla Elmas bile olamadım. Rocket League’de ise kısa sürede şampiyonluk aşaması görmüştüm. FPS oyunlarında ben de aşırı kötüyüm. Kötü olduğun oyun tarzını yükselmek için değil de eğlenmek için oynamak lazım. :)
Kardeş kötü değilim sadece 80 TL link mouse ile oynadığım için oluyor galiba.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Kertenkele.2001

Ben, küçücük mouse ile oynuyordum vallahi. Aim önemlidir.

Her alanda olduğu gibi her oyunda da iyi oynayamazsın bazen.

Ekipman da önemlidir önemsiz değil ama biraz aim antrenmanı yapsan fayda sağlar.

Boş bir şey gibi görünebilir ama fayda sağlıyor.

Son düzenleme:
Sizler yine iyisiniz. Ben oyunlarda botlara karşı bile ölüyorum. Yaptığım hatalar yüzünden oluyor. Gülüyorum geçiyorum. :D
Biraz daha çok uğraşırsanız daha iyi oynayabilirsiniz. Aim çalışmalısınız. Nasıl daha iyi aim kullanılır diye bakabilirsiniz YouTube'da. Videolara bakarak siz de alışırsınız. Oyunlarda da denersiniz.

Herkes her oyunu iyi oynayamaz hocam. Zevk almanıza bakın bence siz. İllaki iyi oynamak istiyorum diyorsanız da ekipmanınıza önem gösterin ve sürekli antrenman yapın.

Bende iyi değilim ve hiçbir zaman bu durumu kafama takmadım. Arkadaşlarım internet kafe de Wolfteam, CS 1.5 oynarken ben Age of Empires II ve Metin2 oynardım. RTS ve MMORPG oyunlarla mutluyum :)