Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen snoop Dogg'lu, Rollercoaster'li Call of Duty'den devam et kardeşim, bırak kötü dediğin BF bize kalsın biz oynarız :).
Unicorn osuruğuyla adam öldürmek ne kadar da komik ve eğlenceli değil mi? Adamlar yenilik getirmiş BF'ciler copy paste yaparken muhteşem CoD oyuna homelander getiriyor, çizgi film tarzında karakterler, ejderli yılanlı skinler getiriyor. Bayağı yenilikçi ve eğlenceliymiş gerçekten(!). Oyuncularına iyi eğlenceler. BF'ciler de sıkıcı er meydanında savaşmaya devam etsin ne o öyle patlamalar yıkımlar, gerçekçi grafikler, askeri üniformalar, m4, ak gibi gerçek hayattan silahlar falan. Koyacaksın osuran bir boğa bak nasıl eğlenceli oluyor :).

BF 3 ve BF 4 harmanlanmis muhteşem bir şaheser cikmis ortaya. Ben cok begendim videolardan izledigim kadariyla. Uçak ve helikopter çok zevkli gozukuyor videolarda.

Şey mi acaba en maskülen oyun olmak dünyanın en iyi oyunu olmakla eş değer mi? En erkek olan kazanacaksa gamer olmak zaten maskülenliğe zıt andrew tate gibi adamlar size göre en maskülen bence yanlışsam düzeltin.

Bombaların atıldığı kan ve vahşet içeren oyunda manifest kostümü falan mı olması lazım? Tabii ki maskülenlik daha çok olmalı.

Dışarıdan bakınca hiç fark yok ama haritaların küçülmesi oynarken fark ettiriyor.

Şeymi acaba en maskülen oyun olmak dünyanın en iyi oyunu olmakla eş değer mi? En erkek olan kazanacaksa gamer olmak zaten maskülenliğe zıt andrew tate gibi adamlar size göre en maskülen bence yanlışsam düzeltin.
En entelektüel sensin kardeşim. Savaş alanında pembe saçlı kadının ne işi var? Fikrini savunacaksın diye saçmalamışsın.

Gerçekten nasıl Bf 2042 ile aynı diyorsunuz anlamıyorum. Başka bir mesajda yazdığımı aşağıya tekrar yapıştırıyorum.

"Oyunun akış hızı, grafikler, silahların hissiyatı, hava araçlarının (özellikle helikopterin) gücü, silahların hareket halindeyken savrulması, kara araçlarının sürüş mekaniği ve üstlerindeki silahların hissiyatı... Bu listeyi götürdükçe götürebilirim. Bu kadar fark varken sadece yıkıma takılmak pek mantıklı değil. Hepsi fark yaratıyor. Hatta yıkım bu saydıklarım arasında şahsen benim için en az değişiklik yaratan mekanik."

Bunların aynı olduğunu düşünen varsa ikisini de indirip bir sırayla tekrar tekrar girsin. Ha bunların farklı olduğunu düşünüyorsanız ama hala iki oyunun aynı olduğunu düşünüyorsanız bir oyunda neyi değiştirebileceklerini biraz düşünün derim.

Gerçekten nasıl Bf 2042 ile aynı diyorsunuz anlamıyorum. Başka bir mesajda yazdığımı aşağıya tekrar yapıştırıyorum.

"Oyunun akış hızı, grafikler, silahların hissiyatı, hava araçlarının (özellikle helikopterin) gücü, silahların hareket halindeyken savrulması, kara araçlarının sürüş mekaniği ve üstlerindeki silahların hissiyatı... Bu listeyi götürdükçe götürebilirim. Bu kadar fark varken sadece yıkıma takılmak pek mantıklı değil. Hepsi fark yaratıyor. Hatta yıkım bu saydıklarım arasında şahsen benim için en az değişiklik yaratan mekanik."

Bunların aynı olduğunu düşünen varsa ikisini de indirip bir sırayla tekrar tekrar girsin. Ha bunların farklı olduğunu düşünüyorsanız ama hala iki oyunun aynı olduğunu düşünüyorsanız bir oyunda neyi değiştirebileceklerini biraz düşünün derim.
Ben demedim siz dediniz bir oyunda değiştirebileceklerini biraz düşünün, yani altyapı değişmemiş aynı oyun abi tamam ben indiricem yarın ya da bu akşam ikisinide oynayacağım.

Dışarıdan bakınca hiç fark yok ama haritaların küçülmesi oynarken fark ettiriyor.

En entelektüel sensin kardeşim. Savaş alanında pembe saçlı kadının ne işi var? Fikrini savunacaksın diye saçmalamışsın.

Aga savaş alanında F-22 Raptor'un SU35'e o alandan kilitlenip atamaması bak ufak bir detay hangi F22 modelleri var bu dünyada onu anlamadım, daha da ilerletebilirim.

Ne yani daha oynamadan mı bu tarz yorumlar yapıyorsunuz?

BF42 50 saatim falan var fakat BF6'yı açamıyorum akşam ikisini beraber inceleyip daha detaylı bir konu açacağım.

Bombaların atıldığı kan ve vahşet içeren oyunda manifest kostümü falan mı olması lazım? Tabii ki maskülenlik daha çok olmalı.

Maskülenlik daha çoksa Ukrayna'daki lejonlara katılabilirsin Gamer'lık zaten maskülenliğe ve redpile çok ters şeyler, kendin savaşamayıp oyununu oynuyorsun ve saatlerce bilgisayar başında kalıyorsun bu genel maskülenlik mitleri bu arada.

BF 3 ve BF 4 harmanlanmis muhteşem bir şaheser cikmis ortaya. Ben cok begendim videolardan izledigim kadariyla. Uçak ve helikopter çok zevkli gozukuyor videolarda.

Buna saygılıyım dostum, sorun yok fakat diğer arkadaşlar fanboy galiba deli gibi saldırmışlar.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ağır BF fanı olarak olarak söylüyorum, maalesef alakası yok, görsel olarak BF4'ü bir tık anımsatabilir belki ama BF3 tarafında nokta kadar bile bir benzerlik yok.

Hava araçlarının mekanikleri de çok kötü.

Ben de 2042'nin süslenmiş hali olduğunu savunuyorum, normalde yeni BF çıktığında soluksuz oynayan biriyim, BF6'yı toplamda 1 saat falan oynadım, betayı oynayınca BF6'yı da almaktan vazgeçtim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.