Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Maskülen olmak ile gerçekçi olmak farkı şey. Sallıyorum RDR 2'de Arthur Morgan'ı pembe kürk giyen bir twink yapalım bakalım oyun aynı oyun oluyor mu? Olmuyor değil mi? İşte temel etki bu. Sen oyunu gerçekçi bir savaş simülasyonu gibi oynamaya çalışırken rihanna tarafından öldürülmek pek olayın ruhuna uymuyor.

BF gerçekten gerçekçi bir oyun ise bu nedir azizim?

RDR2 online bir oyun değil, kıyaslayamazsın ikisini ve dünya senin veya sizin etrafınızda dönmüyor. Çok fazla gerçeklik istiyorsanız Bodycam falan oynayabilirsiniz. Zaten çeşitli oyunlar bu yüzden var. Herkese hitap edecek bir oyun olmadığı için ama siz burada Call of Duty daha kötü demeniz objektifliğinizden çıkarıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi indirdim ve gerçekten hoşuma gitti. Çeşitlilik gayet fazla open beta olmasına rağmen. Bu halinde bile kalırsa Warzone oynayacağıma bunu oynarım daha iyi.

Sizin neyi sevdiğiniz konu ile bağlantısız ben bu oyunun asıl kitlesi olan BF oyuncularının oyunu neden sevdiğini açıklıyorum. BF kitlesi gerçekçilik isteyen bir oyuncu kitlesi o yüzden adamların talebi oyunun gerçekçi olması ve goofy skinlere sahip olmamasıydı ve adamlar kitleye bunu verdiği için adamlar beğendi ve oynuyor. Bu bile oyunu BF kullanıcıları gözünde oyunu BF42'den iyi yapıyor.

Benim neyi sevdiğim konudan bağlantısız ise sizin neden BF'yi sevdiğiniz nasıl konuyla bağlantılı? O zaman sormayın umrunuzda değilse.

BF gerçekten gerçekçi bir oyun ise bu nedir azizim RDR2 online bir oyun değil kıyaslayamazsın ikisini ve dünya senin veya sizin etrafınızda dönmüyor çok fazla gerçeklik istiyorsanız bodycam falan oynayabilirsiniz, zaten çeşitli oyunlar bu yüzden var herkese hitap edecek bir oyun olmadığı için ama siz burada calof duty daha kötü demeniz objektifliğinizden çıkarıyor.

Adam ciddi ciddi FPS tarihindeki en havalı hareketlerden birini argüman olarak sundu ya, inanılmaz. Ben Call of Duty daha kötü demedim ki? İki oyun arasındaki farkı gösteren bir görüntü paylaştım ama siz buradan Call of Duty'nin kötü olduğunu düşündünüz, çıkarımı siz yaptınız yani. Bir insanın gerçekçilik istemesi tamamen gerçekçilik istemesi demek değildir. Bir konuda yorum yaparken niye hep uçlara gidiyorsunuz? BF kitlesi gerçekçilik istiyor o yüzden gerçekçi olmayan BF:42 başarısız olmuş iken BF 1 hayvan gibi başarılı olmuştur. Bu kadar basit.

Benim neyi sevdiğim konudan bağlantısız ise sizin neden BF'yi sevdiğiniz nasıl konuyla bağlantılı? O zaman sormayın umrunuzda değilse.

Ben kendi sevdiklerimi değil BF kitlesinin oyundan beklediklerini söylüyorum çünkü. Sanırım yazdıklarımı okumuyorsunuz.

Şimdi indirdim ve gerçekten hoşuma gitti. Çeşitlilik gayet fazla open beta olmasına rağmen. Bu halinde bile kalırsa Warzone oynayacağıma bunu oynarım daha iyi.

F22 gelmesi hoşuma gitti fakat bana ucuz bir kopya oyun gibi geliyor. Herhangi bir yenilik yok, hikaye modu çıkarsa belki değişebilir görüşlerim.

Bence betada olmasına rağmen son COD'un son 3 title'ından iyi. Oyun güzel.

Fakat hiçbir oyun MW19'un seviyesine yaklaşamadı bile. Başyapıt, online'ı çok iyi. yan mod Ground War'ı bile BF6 ile kıyaslanabilir.

BF42 ile dağlar kadar fark olduğunu düşünüyorum hem grafik olarak hem atmosfer olarak ayrıca silahlar ve vurus hissiyatı daha iyi ama haritalar çok küçük oyun çok hızlı akıyor. 10 saniye yerinde kalsan hemen arkadan birisi gelip indiriyor. BF1 oyuncusu olarak bana bu durum çok itici geldi ve dayanamayıp sildim fakat yine de kötü demek için çok erken.

BF42 ile dağlar kadar fark olduğunu düşünüyorum hem grafik olarak hem atmosfer olarak ayrıca silahlar ve vurus hissiyatı daha iyi ama haritalar çok küçük oyun çok hızlı akıyor. 10 saniye yerinde kalsan hemen arkadan birisi gelip indiriyor. BF1 oyuncusu olarak bana bu durum çok itici geldi ve dayanamayıp sildim fakat yine de kötü demek için çok erken.

Beta olduğu için sadece ufak haritaları yayınlamışlar, daha geniş haritalar oyunun tam versiyonunda olacak. Ek olarak şunu da söylemem gerekiyor APU ekran kartı olan laptopum ile oyunu düşük ayarlarda da olsa 1080P'de rahatlıkla oynayabiliyorum. Optimizasyonu çok iyi.

Sana göre kotu başkasına göre iyi. Beta bir oyuna göre hiç fena değildi şahsen. Sen beğenmedin diye oyun kotu olmuyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.