SF26

Bilgin
Biraz geç kaldık ama geç olsun güç olmasın.
Liselerdeki öğretmen yetersizliği ve liyakatsizlik sonrası öğrenciler protestoya başladı, çok geçmeden ülkeye yayıldı. Birçok yer ateşe verildi, Macron hükümeti sınıfta kalmaya devam ediyor.
Tabii Fransız polisi de orantısız güçle müdahale etmeye başlamış, bazı videolarda Antifa Ultras'ı kaynak alarak paylaşım yapıyorum kusura bakmayın lütfen.

Sanırım favori videom budur:

Konuya eklemeler sürüyor;

Son düzenleyen: Moderatör:
Öğrenci protestoları başlamış, bunlar eğitim kalitesizliğinden dem vuruyorlar da ileride bunun yüzünden zaten AI de geliyor iş de bulamayacaklar. Bu tip muhabbetler zaten önce Fransa'da patlak verir sonra dünyaya yayılır.

Dünya çapında bilinçli bir aptallaştırma, vasatlaştırma modelinin sanırım farkına vardı öğrenciler.

Bir zamanlar eğitim-sanat dedin mi esip gürleyen Fransa işte şu an böyle.

8 milyar nüfus, AI ve otonomlaşma yüzünden yönetilmesi gereken bir kitle, bir yığın olarak görülüyor maalesef bu multi milyarder elitler tarafından.

İsyan çıkarsa acilen bastırmalar, gözaltılar vs neden olduğu bariz belli.

Son düzenleme:

Otokratlaşma sadece Türkiye'ye has değil, dünyanın her yerinde şu an uygulanıyor. İskandinav ülkelerine bakmayın, onlar da teröristleri aldılar ülkelerine oralarda da patlaklar çıkar yakında.

Dünyanın otoriterleşmesi, Dünya Savaşı'nın habercisidir. Avrupa'ya dikkat edin.

Son düzenleme:
Otokratlaşma sadece Türkiye'ye has değil, dünyanın her yerinde şu an uygulanıyor. İskandinav ülkelerine bakmayın, onlar da teröristleri aldılar ülkelerine oralarda da patlaklar çıkar yakında.

Dünyanın otoriterleşmesi, Dünya Savaşı'nın habercisidir. Avrupa'ya dikkat edin.
Bu savaşın başlamamış haliyse vay halimize.