Detaylar
Kim cevapladı?Herald Victorious
Başarılı
Anladığım kadarıyla öyle. Test etmedim daha.Yani oyun tarafından oluşturulan dosyanın içinde olan sayıları biz belirliyoruz. Yani sadece orada olan sayıları örnek; Native 1 ayarını 2 yapsak bu direkt oyuna mı uygulanıyor?
- Makaleler
- 7
Eki Görüntüle 6407
Gördüğüm kadarıyla daha çok hangi çözünürlükten yükseltileceğini gösteren bir ayar. Ama denemek lazım FSR Native yapınca bir fark var mı diye.
Burada yazıyor hocam.
Sadece DLSS ile mi çalışıyor acaba? Yazıda FSR 2 veya DLSS ile çalışır yazıyor. Denemek lazım.
- Makaleler
- 7
@Herald Victorious diğer sürümle açma kapama gibi durumlarda fark var mı?
@Spyhis
Uncharted oyununda çökme yaptı. Başka oyunda bakalım bir.
Cyberpunk 2077'de denedim.
En hoşuma giden benim için mod kurulu iken oyun 20-30 saniye sonra açılıyordu. Şimdi tıkladığın anda açılıyor.
DLAA sanki artık çalışıyor gibi geldi bana. Resimler arasında sağ sol gidin anlarsınız farkı. UI sorunu devam ediyor.
DLAA kapalı:
Eki Görüntüle 6465
Açık:
Eki Görüntüle 6466
Hocam hangi sistem ile fg ile bu FPS'leri aliyorsunuz. Ve artis ne kadar?
- Makaleler
- 7
@Algos hocam anlamadım biz yine oyundan açıyoruz değil mi upscale fg yi?
Yine aynı oyun içinden açıyorsun. Bazı şeyleri tam anlamadım. Çözersem söylerim.
Hocam bu iş iyice çorba oldu. Neyi nasıl açtığımızı bilmeden bir şeyler açıyoruz ve fps artıyor. Yani çoğumuz mevzuyu biliyorda yok fsr üzerinden mi yok dlss üzerinden mi. Bir çıksa şu resmi olarak rahatlıcaz.Yine aynı oyun içinden açıyorsun. Bazı şeyleri tam anlamadım. Çözersem söylerim.