Konuyu baştan sona okudum, ellerinize sağlık. Uygun bir zaman bulursam kesinlikle izlemek istiyorum. Böyle tarihi olaylar ile ilgilenirim zaten.

Afmf'den her türlü iyidir hocam. :) bu frame generation teknolojisinin yapımı da zor bir olay değil herhalde. Sadece oyunlarda hareket vektörleri kullanarak sıradaki kareyi buna göre üretmek daha çaba gerektiren bir iş büyük ihtimalle. Yoksa AMD bizi bir yıl bekletmezdi. Hareket vektörlerinin kullanılmadığı frame generation teknolojilerii nereye varacak bakalım. Afmf ve bu hiçbir zaman oyuna entegreli frame generation teknolojileri kadar iyi çalışamayacak ama iyi kötü bir noktaya gelecek diye düşünüyorum. Bir de bu program ücretli mi? Değilse bir denenir.

Evet zahmetli değilse hocam artik tam halini çikartsaniz artik. Half-Life 3 ciktiginda mi tam surumu yayinlayacaksiniz?

Evet zahmetli değilse hocam artik tam halini çikartsaniz artik. Half-Life 3 ciktiginda mi tam surumu yayinlayacaksiniz?
Hocam dikkatli okuyun, hareket vektörlerinin kullanılmadığı Frame Generation teknolojileri zahmetli değil diyorum. FSR 3 FG için önümüzde uzun bir yol var. :D

Konuyu baştan sona okudum, ellerinize sağlık. Uygun bir zaman bulursam kesinlikle izlemek istiyorum. Böyle tarihi olaylar ile ilgilenirim zaten.

Sağ olun hocam. 5 Bölümlük bir mini dizi. Gerçeklere bu kadar bağlı kalması ve oyuncu seçimleri bir başyapıt.

AFMF'den her türlü iyidir hocam. :) Bu Frame Generation teknolojisinin yapımı da zor bir olay değil herhalde. Sadece oyunlarda hareket vektörleri kullanarak sıradaki kareyi buna göre üretmek daha çaba gerektiren bir iş büyük ihtimalle. Yoksa AMD bizi bir yıl bekletmezdi. Hareket vektörlerinin kullanılmadığı Frame Generation teknolojilerii nereye varacak bakalım. AFMF ve bu hiçbir zaman oyuna entegreli Frame Generation teknolojileri kadar iyi çalışamayacak ama iyi kötü bir noktaya gelecek diye düşünüyorum. Bir de bu program ücretli mi? Değilse bir denenir.

Gene garip bir şekilde çalışıyor. Yani bazı oyunlarda farklı anlayamadım ama RDR 2'de denereken bir akıcılık oldu. Bazı oyunlarda gecikme haddinden fazla ama. Program normalde Steam'de 5Dolar ama ben birazdan size Google Drive linki sunarım. :D

FPS'yi 2X yapmak mesele değil ben bunu anladım. Önemli olan dediğin gibi olabilir. Çünkü FPS'yi 2X göstermenin kolay yolunu AFMF yaptı zaten. Önemli olan optik akış ve hareket vektörleri.

Hocam dikkatli okuyun, hareket vektörlerinin kullanılmadığı Frame Generation teknolojileri zahmetli değil diyorum. FSR 3 FG için önümüzde uzun bir yol var. :D

Tam da bunu dedim yazımda.

Buraya ekledim:

@Herald Victorious

Son düzenleme:
0.8 gelmiş. 1 saat geç bildirdiğim için üzgünüm.

Ekran görüntüsü 2024-01-07 213849.webp

5 dakika içinde Drive'a ekliyorum.

Pek bir şey yok yine gibi. Hata düzeltmeler falan vardır içinde o kadar. Bundan sonra hataları düzeltsinler sonra yeni oyunlara geçsinler.

FSR ve DLSS olmayan oyunlarda göremedik daha FSR 3'ü.
LukeFZ, 0.8'i çıkarmak için AMD ekran kartlarında Unreal Engine ile yapılmış olan oyunlardaki problemleri çözmeye çalışıyordu ve başardı görünüşe göre. Bundan sonrası hızlı ilerler gibi.