GTX 1050 ile native şekilde orta yüksek ayarlarda 50-60 FPS açıyordum ben, mod kurunca 90 FPS kadar almıştım.
FSR-Chan, kendisi ile gurur duydu bu elde ettiği performansından.
IMAGE#7808b7bc-8b10-4bcf-b0dc-32fb647c4b69.webp

Normale göre %100'lük performans artışı yaşamış hocam, nasıl yaptınız?
Şaka bir yana, gerçekten bende şaşırdım.

İlk çıktığında direkt RDR'ye kurmuştum. Tabii ilk çıktığında RDR için çok sorunluydu, zamanla düzeldi. 1050 Ti ile orta-yüksek ayarlarda 50-60 FPS oynamıştım. Şu an lossless scaling kullanıyorum. Kendi Fg'leri, FSR ve DLSS Fg'den çok daha iyi ve ban riski yok, en azından ben daha yemedim.

Kesinlikle. Lossless scaling fg şu an cennetten bir hediye resmen.

Son düzenleme:
Kesinlikle. Lossless scaling fg şu an cennetten bir hediye resmen.
FSR 3.1 çıktıktan sonra Lossless Scaling 2.9.1 yayınlanacakmış. X3 modu için baya geliştirme var diyorlar. X3 modunda özellikle karakterin etrafında çok fazla bozulmalara sebep oluyordu sanırım onları düzeltmişler.

FSR 3.1 çıktıktan sonra Lossless Scaling 2.9.1 yayınlanacakmış. X3 modu için baya geliştirme var diyorlar. X3 modunda özellikle karakterin etrafında çok fazla bozulmalara sebep oluyordu sanırım onları düzeltmişler.

LSFG-Chan geliyor.

LSFG-Chan bu durumdan çok memnun!
IMAGE#86485998-ee4e-4841-bdfe-0a548f768e72.webp

Son düzenleme: