bomi

Başarılı
Selam arkadaşlar,

Türk Telekom FTTH 500 Mbps kullanıyorum ZTE H3600 modemini kullanıyorum TT'nin verdiği. Keenetic modem almayı düşünüyorum hangi modelini tavsiye edersiniz? Diğer evde VDSL kullanıyoruz orada Keenetic Omni DSL N300'den çok memnunuz. 500 Mbps FTTH için tavsiyelerinizi bekliyorum hangi Keenetic'i almalıyım?

Selam arkadaşlar,

Türk Telekom FTTH 500 Mbps kullanıyorum ZTE H3600 modemini kullanıyorum TT'nin verdiği. Keenetic modem almayı düşünüyorum hangi modelini tavsiye edersiniz? Diğer evde VDSL kullanıyoruz orada Keenetic Omni DSL N300'den çok memnunuz. 500 Mbps FTTH için tavsiyelerinizi bekliyorum hangi Keenetic'i almalıyım?
Hopper olabilir. Bende gigabit internete geçersem almayı düşünüyorum. Şuan 200 mbit bağlı ve ZTE H3600 V9 var yetiyor.

Keenetic Hopper 2024 KN-3811 modeli alabilirsen iyi olur. WİFİ 6 destekli gelecek 5 yıl boyunca güvenlik ve perfonmans kaybı olmadan kullanırsın. Geriye dönük istersen VDSL destekli Keenetic Hopper DSL al. Diğer modellerin 1 Gbps desteği zayıf.

Biraz soru dışında soracağım. Omni modelinde kablolu bağlantıda nadir de olsa %100 kullanımda 1-2 dakikalık internet kesildiği oluyor mu? Kablolu bağlantı olmazken o sırada kablosuz bağlantı çalışıyor çünkü.

Keenetic Hopper 2024 KN-3811 modeli alabilirsen iyi olur. WİFİ 6 destekli gelecek 5 yıl boyunca güvenlik ve perfonmans kaybı olmadan kullanırsın. Geriye dönük istersen VDSL destekli Keenetic Hopper DSL al. Diğer modellerin 1 Gbps desteği zayıf.

Hopper DSL geldi kuramıyorum burayı geçmiyor. Olmazsa iade edip KN-3811 e bakarım biraz daha uğraşayım. TT ye sms attım gelen bilgileri giriyorum tekrar başa dönüyor.

soyad000000@ttnet ve şifre giriyorum PPPoE kismindan

IMG_1468.webp IMG_1469.webp

edit: kurulum sihirbazi bir turlu interneti algilayamadi sihirbazdan cikip keenetic arayuzunden girerek ve vlan id 35 kaydederek cozebildim setup wizard ile halledemedim.

Son düzenleme:
TT bu tür bilgileri vermez ama bu tür bilgileri KeeneticOS alması gerekir. Videodaki gibi yap. Videodaki çözüme ulaşamazsan modemin bilgilerini almak için araştır.