Kesinlikle, bir daha manyetik almam.
Detaylar
Kim cevapladı?kalempiliyakis
Başarılı
@michaelscofield, Merhaba. Driver yuklemesini nasil yapiyoruz acaba? MecMonkey sitesindeki linkler calismiyor. Firmware icin yonlendirme yapabilir misiniz? Yanlis bir seyler yapmak istemem.
Merhaba,@michaelscofield, Merhaba. Driver yuklemesini nasil yapiyoruz acaba? MecMonkey sitesindeki linkler calismiyor. Firmware icin yonlendirme yapabilir misiniz? Yanlis bir seyler yapmak istemem.
İlk önce firmware güncellemeniz gerekmekte. Ondan sonra driver kuracaksınız. Kendilerine yazın, size adım adım nasıl yapılacağının listesini atıyor.
kalempiliyakis
Başarılı
Merhaba,
İlk önce firmware güncellemeniz gerekmekte. Ondan sonra driver kuracaksınız. Kendilerine yazın, size adım adım nasıl yapılacağının listesini atıyor.
Destek konusunda tereddütlerim vardı ama şimdi bir mail gönderdim. Yine de mümkünse beraber netleyelim olur mu? Firmware güncellemesi bu işaretlediğim midir acaba? Çünkü support kısmında başka opsiyon yok. Sadece driver kısmında bunlar var. En üsttekini zaten indirip kurdum ama bağlantı olmadı. Cihazı göremedi.
Olmasın hocam. Rahat olun, destek konusunda iyiler.Destek konusunda tereddütlerim vardı ama şimdi bir mail gönderdim.
Yanlış bilgi verip soruna sebebiyet vermek istemem. Evde değilim, klavye de yanımda değil, ve maalesef yaptığım işlemleri hatırlamıyorum çok basit olsa bile. Az sonra o liste duruyor mu diye bi' bakayım.Yine de mümkünse beraber netleyelim olur mu? Firmware güncellemesi bu işaretlediğim midir acaba? Çünkü support kısmında başka opsiyon yok. Sadece driver kısmında bunlar var. En üsttekini zaten indirip kurdum ama bağlantı olmadı. Cihazı göremedi.