Detaylar
Kim cevapladı?Hoş detay
. Sebebini Ömer Faruk'a sormak lazım
.
Boşlukta Düşünen Adam
Yetkin
Dalga geçmiş. Sanki kendisi milyon dolarlık firma. 4 tane ürünü var önüne gelene sallıyor.Yani markalar arasında bi sıkıntı, rekabet mi var ki?
Boşlukta Düşünen Adam
Yetkin
Yok SE düz modelinden daha kalitesiz ama Furylevel'in dalga geçmesi komik olmuş.Şahsen 3395 SE'nin yanında VXE'nin kendi kalitesi olduğunu düşünüyorum.
Bu arada Z1 şikayetleri başlayacak sanırım. Yeşil forumda bir kullanıcı 5-6 ay kullandıktan sonra ürünün bir anda bozulduğunu yazmış:
Furylevel Z1 mouse durduk yere çalışmıyor
Furylevel Z1 mouse 5-6 aydır kullanıyorum hiç sıkıntı yokken dongle ve Bluetooth artık çalışmamaya ve artık kullanamamaya başladım. Nasıl çözeceğimi bilmiyorum, bilen varsa yardım ederse sevinirim.
Yok SE düz modelinden daha kalitesiz ama Furylevel'in dalga geçmesi komik olmuş.
Bu arada Z1 şikayetleri başlayacak sanırım. Yeşil forumda bir kullanıcı 5-6 ay kullandıktan sonra ürünün bir anda bozulduğunu yazmış:
Furylevel Z1 mouse durduk yere çalışmıyor
Furylevel Z1 mouse 5-6 aydır kullanıyorum hiç sıkıntı yokken dongle ve Bluetooth artık çalışmamaya ve artık kullanamamaya başladım. Nasıl çözeceğimi bilmiyorum, bilen varsa yardım ederse sevinirim.www.technopat.net
1 problem bir sonuç ifade etmiyor. Vxedede illa sorun yasayan oluyor Logitech superlightada. Bu o fareleri kotu yapmaz. Ayrica garantisi var zaten 0 la degisimi saglarlar buyuk ihtimal. Yaptığı gondermede düşük bütçedede paw 3395 kullanılabiileceği zaten. Son olarak konuyu açan kişinin fareyi nasıl kullandığını bilmiyoruz. Fareyi yerden yere vurmus dongle a istemeden tak cikarda zarar vermis olabilir.
1 problem bir sonuç ifade etmiyor. Vxedede illa sorun yasayan oluyor Logitech superlightada. Bu o fareleri kotu yapmaz. Ayrica garantisi var zaten 0 la degisimi saglarlar buyuk ihtimal. Yaptığı gondermede düşük bütçedede paw 3395 kullanılabiileceği zaten. Son olarak konuyu açan kişinin fareyi nasıl kullandığını bilmiyoruz. Fareyi yerden yere vurmus dongle a istemeden tak cikarda zarar vermis olabilir.
Bu arada bu hatalı anlaşılmasın kendimde 1.5 aydır kullanıyorum sayılır. Ama herkesin sövdüğü G102'yi kullanırken memnundum bu şimdi G102'yi iyi bir fare mi yapıyor? Hayır. Fareyi tek 6 7 ay kullanan arkadaşta o değil zaten. Bir sürü insan aldı ve alıyor. Yeşil forumdada 4 5 aydır kullanan başka kişiler var ve hala öneriyorlar.
Son düzenleme:
Boşlukta Düşünen Adam
Yetkin
Farenin kalitesine laf etmedim, zaten mesajıma dikkat ederseniz Z1 şikayetleri başlayacak sanırım dedim, tahmin yürüttüm. Çünkü zaten mouse 6-7 ay önce çıktı, ilk şikayetini (bir anda bozulmak ile ilgili) aldı şuan. 4-5 ay kullanan kişiler şuanlık öneriyorlar. Belki de bu mouse üretildikten sonra belli bir zaman geçince bu tür sorunlar yaşayacak. Bilemeyiz şuan.1 problem bir sonuç ifade etmiyor. Vxedede illa sorun yasayan oluyor Logitech superlightada. Bu o fareleri kotu yapmaz. Ayrica garantisi var zaten 0 la degisimi saglarlar buyuk ihtimal. Yaptığı gondermede düşük bütçedede paw 3395 kullanılabiileceği zaten. Son olarak konuyu açan kişinin fareyi nasıl kullandığını bilmiyoruz. Fareyi yerden yere vurmus dongle a istemeden tak cikarda zarar vermis olabilir.
Bu arada bu hatalı anlaşılmasın kendimde 1.5 aydır kullanıyorum sayılır. Ama herkesin sövdüğü G102'yi kullanırken memnundum bu şimdi G102'yi iyi bir fare mi yapıyor? Hayır. Fareyi tek 6 7 ay kullanan arkadaşta o değil zaten. Bir sürü insan aldı ve alıyor. Yeşil forumdada 4 5 aydır kullanan başka kişiler var ve hala öneriyorlar.
Zaten mouse'da yeni çıktı sayılır. Daha 6-7 ay oldu. Yani her an kronik bir arızası olduğu haberini alabiliriz.
Farenin kalitesine laf etmedim, zaten mesajıma dikkat ederseniz Z1 şikayetleri başlayacak sanırım dedim, tahmin yürüttüm. Çünkü zaten mouse 6-7 ay önce çıktı, ilk şikayetini (bir anda bozulmak ile ilgili) aldı şu an. 4-5 ay kullanan kişiler şu anlık öneriyorlar. Belki de bu mouse üretildikten sonra belli bir zaman geçince bu tür sorunlar yaşayacak. Bilemeyiz şu an.
Zaten Mouse'da yeni çıktı sayılır. Daha 6-7 ay oldu. Yani her an kronik bir arızası olduğu haberini alabiliriz.
Tek bir şikayetten bunları çıkarmanız daha komik bence. Kullanan kişinin nasıl kullandığı muamma olduğu bir konuda hele.
Boşlukta Düşünen Adam
Yetkin
Sizinde daha 1. yılını bile tamamlamamış bir mouse'a bu kadar güvenmeniz komik cidden.Tek bir şikayetten bunları çıkarmanız daha komik bence. Kullanan kişinin nasıl kullandığı muamma olduğu bir konuda hele.