Şu anda arkadaşın evde misin? Arkadaşta yok mu hiç Flash. ASRock'ta Yerel Disk'ten güncelletiyor mu, emin değilim. ASUS'ta bu özellik var. Tomahawk kullandım MSI ama hatırlamıyorum. Normalde hep USB'den güncellenir. En basit yol o. Başka yollar da var ama ona ekipman lazım.
Arkadaşda da yok.

O zaman dosyayı indirip zip'ten çıkart. C diskinin içine ve İndirilenler klasöründe kalsın, oralara kopyala. EZ Flash menüsünde seçtirtmesi lazım, eğer ASUS gibiyse. Öyle bir şansını dene.

USB haricinde SATA ve NVMe'den de seçtirtmesi lazım. Bu teknoloji artık gelişti. ASUS'ta var bu olay.

O zaman dosyayı indirip zip'ten çıkart. C diskinin içine ve İndirilenler klasöründe kalsın, oralara kopyala. EZ Flash menüsünde seçtirtmesi lazım, eğer ASUS gibiyse. Öyle bir şansını dene.

USB haricinde SATA ve NVMe'den de seçtirtmesi lazım. Bu teknoloji artık gelişti. ASUS'ta var bu olay.
Deniyorum.

Hocam gördü. Devam edim mi?

Dosya Ekleri

• 20260101_151945.webp
    20260101_151945.webp
    2,7 MB · Görüntüleme: 30
Default yaptım. Komşudan flash aldık şimdi flasla deneyeceğim.

Diskten, SATA ya da NVME okuyorsa problem olmaz. Ama bu iş USB drive ile yapılır. Yöntem bu yani. Flashback zaten başka türlü olmaz. EZ Flash işlemi diskten de görüyor. External, İnternal olması bir şey değiştirmez. Bu teknoloji gelişti.