monitortavsiye01
Becerikli
Nitro burada. Main kısımda expo yok googledan bakacam.EXPO için Main kısmından direkt EXPO açın. Oraya koymuş olmaları lazım.
Nitro burada. Main kısımda expo yok googledan bakacam.EXPO için Main kısmından direkt EXPO açın. Oraya koymuş olmaları lazım.
Nitro burada. Main kısımda expo yok googledan bakacam.
Buldum expoya mı tıklayim? Kendisi böyle kullanıyormuş. Bilgili biri değil. Önce expo sonra nitro muydu?Bu arkadaş EXPO nasıl açıyormuş bu kartta? Manuel ayarlayacaksın o zaman. Elimin altında olsa bulurdum menülerden ama ASRock için yönlendiremiyorum şu anda.
Eki Görüntüle 215080
Buldum expoya mı tıklayim? Kendisi böyle kullanıyormuş. Bilgili biri değil. Önce expo sonra nitro muydu?
Bu kısım doğruysa nitroya geçelimEXPO 5200 tıkla.
Sonra OC Tweaker kısmından UCLK DIV1 Mode ayarı UCLK=MCLK yap. FCLK=2000 ayarla.
OC Tweaker kısmını tekrar görsel gönder. EXPO profili nasıl ayarladığını bakalım. Nitro kısmını 1-2-1 olarak değiştir. Onun görseli attım.
Böyle yaptım
Kaydedip çıkıyorumDoğru. Nitro'yu 1-2-1 ayarla onun görseli atmıştım. Sonra hızlıca teste al bakalım. Problem var mı yok mu, öğrenmiş olursun.
Bu şekilde kaydet. Trainlesin kart. Sonra RTP ile teste al, verdiğim ayarlar ile.
Al abiEvet, teste al bu şekil programla. ASRock arayüz sıkıntılı
https://pcstonks.ru/ram-test-pro/en
ZenTimings görsel ilet. A2-B2 modüllerini alttan seçip.
Eki Görüntüle 215086
![]()
Free Download HWiNFO Sofware | Installer & Portable for Windows, DOS
Start to analyze your hardware right now! HWiNFO has available as an Installer and Portable version for Windows (32/64-bit) and Portable version for DOS.www.hwinfo.com