Ben olmasam bunları anlatan TR'de hiç kimse yoktu piyasada. Bir Nebi bir Deadfellow vardı, kendisi ara verdi. Nebi'yi de zaten biliyorsunuz, görüşlerimiz uyuşmuyor kendisiyle. Dead ise geri dönmeyecek muhtemelen, vaktiyle o da her iki forumda çok ciddi sıkıntılar çekti. İnsanları ikna edemiyorsun. Micron kötü diyorsun, kanıt sun diyor adam. Video teklifi geldi bana zaten, sağlık ve iş aksaklıkları nedeniyle değerlendiremedim o vakitler. Müsaitlik olursa böyle bir seri yapmak lazım tabii ama artık ben çok yoruldum insanlarla uğraşmaktan. Şurada tek amacım sizlere yardımcı olup bir şeyler aktarmak ama yine de bir şekilde hangi ortamda olursa olsun önüm kesiliyor. Çok bileni ve çok konuşanı çok sevmezler, Techolay ve sahibi ile de zaten yıllardır uğraşılmasının sebebi bu. Göz önünde ve göze batan kesimiz, bizimle uğraşırlar. Ben pes etmedim, sizlere doğru bildiğimi aktarmaya devam ettim. Başkası olsa aylar yıllar önce hesabını silerdi. Bunun karşılığında elime ne geçti, hiçbir şey. Sağlığımdan oldum desem yeridir, cebime de 5 kuruş girmedi. Kazanan Nebi oldu video serileri sayesinde, insanlar halen daha CL32 1.3V verip ayarlayabiliyor. TRAS 38, 4-6-20 tFAW kombinasyonu nedeniyle sistemleri Boot etmiyor.

Bizim insanımız hatır kıymet bilmez, böyle gelmiş böyle gider.