G.Skill 6400 MHz CL32 RAM gecikme değeri nasıl düşürülür?

Stant of aldınızmı siz?
Hocam, aldım ama daha karar vermediğim için ikisini deneyeceğim. Hangisi daha iyiyse onu kullanılırım. Ben 8 cm'lik fanlardan şüpheleniyorum olur mu diye. O yüzden ikiside gelsin duruma göre diğerini iade ederim.

Hocam, bu videoda yanlış anlamadıysam 2 adet 80mm stand off istiyor. Türkiyede'de 80 mm stand off satan yer bulamadım ve bende 3 tane 55 mm'lik stand off alsam sıkıntı olur mu acaba?

Bu videodan bahsediyorum. Arkadaş sadece 2 yerle sabitlenmiş ama daha sağlam olması açısından 4 yerden sabitleyebilirz galiba. Şu an aklımdaki tek soru kaç adet 55 mm'lik stand off ihtiyacım var ve stand off'u fanatik bağlamak için kaç cm'lik fana ihtiyacım var? @Ayhan Dönmez @X99

Son düzenleme:
Arkadaş sadece 2 yerle sabitlenmiş ama daha sağlam.

Sende sabitleyebilirsin. Linkini yolladıklarım 2 cm, onlardan bir bağlantı için 4 adet kullanırsın. RAM'in yüksekliğini kurtarman önemli. 55mm 5.5 cm yapar 2 tane kullanırsan 10 cm yapıyor zaten.

Sende sabitleyebilirsin. Linkini yolladıklarım 2 cm, onlardan bir bağlantı için 4 adet kullanırsın. RAM'in yüksekliğini kurtarman önemli. 55mm 5.5 cm yapar 2 tane kullanırsan 10 cm yapıyor zaten.
Anlamadım desem kızar mısınız hocam?

Sadece Ram değil Arctic Liquid Freezer kullandığım için o VRM soğutucuyu geçmesi lazım uzunluk olarak.

Attığım videodaki adam 80mm kullanıyor yani 8 cm fakat 8 cm'lik stand off'tan 2 tane kullanıyor yani 16 cm eder. Bende 3 adet 5,5 cm'lik stand off alsam anca aynı uzunluğa erişiyorum. Bu sıkıntı olur mu ve adam kaç cm'lik vidalar kullanıyor tam olarak onu bilmiyorum.

Attığım videodaki adam 80mm kullanıyor yani 8 cm fakat 8 Cm'lik stant Off'tan 2 tane kullanıyor yani 16 cm eder.

Elindeki parçalarla prova yaparsın, şu an bütün ekipman tam değil bildiğim kadarıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…