@Ayhan Dönmez hocam ben X5 yanına bir tane bunun 36 versiyonunu çeksem ne olur?
Flare CL36 bulacaksan denenebilir 2. elden falan, ama Ripjaws=Samsung diye biliyorum.

@Ehwenisher 6000 CL36'lar için konuşuyorum bu arada, 6000 CL30 binning fark etmez, her türlü Hynix olmak zorunda.

Alınmaz, 2 tane bundan çek, satıcı Hepsiburada.

Peşin fiyatına 6 taksit yapıyor adamlar, daha ne yapsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Flare CL36 bulacaksan denenebilir 2. elden falan ama Ripjaws = Samsung diye biliyorum.

@Ehwenisher 6000 CL36'lar için konuşuyorum bu arada, 6000 CL30 binning fark etmez, her türlü Hynix olmak zorunda.

Alınmaz, 2 tane bundan çek, satıcı hburada:

Tamam bunu alıyorum o zaman.

Flare CL36 bulacaksan denenebilir 2. elden falan ama Ripjaws = Samsung diye biliyorum.

Alınmaz, 2 tane bundan çek, satıcı hburada:

Hocam anakart ve işlemci icin 5 taksit yaptım para çıkmıyor. Neyse taksit bittikten sonra alırım artık...

Hocam anakart ve işlemci icin 5 taksit yaptım para çıkmıyor. Neyse taksit bittikten sonra alırım artık...
6000 CL30 harici alacağın her şey risk, 5200 CL40 Hynix A-Micron-Samsung çıkarken 6000 CL36-38 üçü de çıkabilir, bir kural yok yani. Ama tek kural şu, 6000 CL30 değerini sadece 1.35-1.4v'ta Hynix M ya da A-Die verebiliyor, en garantisi o.