Ben sonuç olarak kendisine rakip sayılırım ama bu denli hardcore OC bağımlısı biri değil, farklı meşgaleleri var. 1.75/1.8 verip de denemez. Kanalda zaten o tarzda video çekip örnek de olamaz. Forum ortamından da bu tarz işler zor ama buradaki samimiyet videoda yakalanamaz nihayetinde. Burada karşılıklı güven var, videoda sen adama 1.75 gir dersin, 1.95 girip bellek kontrolcü ve RAM'in içinden geçebilir. Videodaki yaklaşımını çok yanlış bulmuyorum ama 1.65/1.75 zararlıdır, kullanmayın gibi söylemler yanlış yani. Doğru olmayan bir şeye ısrarla doğru denmemesi lazım, yanlışsa yanlıştır. Zararlı da değil yani, bu da artık yıllar sonra anlaşıldı. Yüksek VDD tolere ediyor bu çipler çok rahat.
Tek yapman gereken uygun koşulları yaratmak ve aktif soğutmak. Başka bir şey yok.
@shiiw Diğer katılmadığım nokta 1.3V 6000 CL32-38-38 ile 6000 CL24-34, PBO +200 nasıl denk olabilir ya da %1 fark olabilir?
MSI, AM5'te başarılı bulmuyorum. Test editörleri, teknoloji editörleri artık adları her neyse, bu adamlara sponsor olunmasa onlar da iyi anakart demezler. Emin ol buna. İşin içinde biri olarak MSI kartlar hep problematik AM5'te. 1 DPC kartları hariç tutuyorum. X870E Unify bu dediklerimden muaf ya da B850M Power.