A1-B1 33-33, 2 DPC kartın olsaydı bu mümkün değildi. Bunların hepsi gecikmeyi minimize eden şeyler.

En son ne dedi, hiç bilgim yok. Takip etmiyorum bir süredir, fikir ayrılıklarımız vardı. Bu forumu da ziyaret etmişti hatta, sana bu ayarlattığımız profillerin güvenli olmadığı hakkında tartışma çıkmıştı. Şimdi üzerinden bilmem kaç yıl geçtiği için artık güvenli olduğu kanıtlandı sanırım. :)

@Yakuza gibi CPU Set Setter CCD0 ve CCD1 ayarlanması uygun görüyorum. Parking çok sağlıklı değil.

Core Parking işini önce shillediler sonra tü-kaka pıst kötü kedi oldu şimdi.

Bizim ahalinin jetonu paraşütlüdür, yerli yabancı fark etmez.

Ben bu olaya bir güncelleme daha yapacağım, CCD0-1 ayrımı yaptıktan sonra BIOS'tan CPPC "Freq" kullanıyordum işte bios başlangıçta CCD1'e sallasın her şeyi diye, birtakım gecikmeler hissetmeye başlamıştım bağlantı koşullarının 50ms ve üzeri olduğu durumlarda.

CPPC'yi "Cache" olarak ayarladım tekrardan, Klavye-Fare-Network I/O Cache'de çalışmaya başladı, oyun çünkü X3D'de çalışırken network ıvır zıvır CCD1'de olduğu için CCD'ler arası gecikme yüzünden saçmaladı, neyse şimdi on numara oldu. Ha bunu network iyiyken mesela hissedemiyorsun, bağlantı Ms'i artınca belli etti kendisini.

Sağdan soldan haldır huldur nette aramayıp, ne olabilir bu gecikmenin nedeni diye kendime sorunca tık 1 kalemde çözüldü olay.

Bu CCD'ler arası gecikmeyi hiç hafife almamak gerekiyor. 50ms-60 ile CS2 Frankfurt-Stockholm falan oynayacaksın, Valorant'ta Frankfurt'ta veya Londra'da takılacaksın işte oralarda saç baş yolmamak için.

Son düzenleme: