- Makaleler
- 1
Bana ilettiğin ilk testi geçen hali ile tekrardan teste al o zaman. NS olayı takibinde olsun ama. 62.9 veren hali ile test etme.
Yeni biosda benimde tRFC 390 çektim 376 ile geçiyordum hatasız önceden. Şuan 390 ile geçiyor.Zor dediğim gibi, bir de böyle dene. Sende 1.3 VSOC hali mi testi geçmişti? Sorun ne kaynaklı o da çok belli değil. TRCD olabilir.
Eki Görüntüle 267079
Valla ayarlar corba oldu su an kafada. Son attigin ayarlari girdim 1.30 vermeden. Acikcasi zaten kisin daha cok kullanma taraftariyim ama hazir durmasini seviyorum diyelim.1.3 VSOC sınırda da olabilir, kullanmak çok sağlıklı mı değil mi? Biraz soru işareti var burada. Yazın problem, IOD belirliyor bu tarz şeyleri. Kışın çok daha kolay emin ol. Sende o yüzden 6000 C24 bıraktım.
Ben beta'ya guncellemedim hocam.Yeni biosda benimde tRFC 390 çektim 376 ile geçiyordum hatasız önceden. Şuan 390 ile geçiyor.
Eki Görüntüle 267080
Valla ayarlar corba oldu su an kafada. Son attigin ayarlari girdim 1.30 vermeden. Acikcasi zaten kisin daha cok kullanma taraftariyim ama hazir durmasini seviyorum diyelim.
Ben beta'ya guncellemedim hocam.
Tamamdir, su an verdigin subtimings'lerle deniyorum. 1.3 vermedim, kisin 1.3 versek sorun olmaz degil mi?. Ekstra su an aktif sogutma olarak kullandigim iki fan: DeepCool FK120 ve Cooler Master SF120M Ultra. Bu ikisini Arctic P12 Pro PST ile degismeyi dusunuyorum, en azindan DeepCool'u ama deger mi bilemedim ne dersiniz?Yazın zor, kışın emin ol hata vermezdi. Hata kaynağını deneme yanılma ile bulacaksın, ns muhabbeti takibinde olsun.
Tamamdir, su an verdigin subtimings'lerle deniyorum. 1.3 vermedim, kisin 1.3 versek sorun olmaz degil mi?. Ekstra su an aktif sogutma olarak kullandigim iki fan: DeepCool FK120 ve Cooler Master SF120M Ultra. Bu ikisini Arctic P12 Pro PST ile degismeyi dusunuyorum, en azindan DeepCool'u ama deger mi bilemedim ne dersiniz?
Anladim, o halde 1.29 gecmeyip 1.3'te gecerse crashlere hazirlikli olacagiz. Baska cozum yok degil mi?Sorun 1.3 vermek değil, buradaki sorun mesela 1.29 VSOC sınırda kalıp hata verip 1.3 VSOC geçmesi. Limitte kullanmış oluyorsun, yarın öbür gün sistem maviye düşebilir ya da crash verebilir. Pay bırakmakta fayda var voltajlarda, anlık VDrop olabiliyor çünkü.
Anladim, o halde 1.29 gecmeyip 1.3'te gecerse crashlere hazirlikli olacagiz. Baska cozum yok degil mi?
Dakika 8 - 10 civari veriyor hatayi. Bakalim 1.29'dan mi oluyor.Var ama senin için yok. İleri düzeye hitap ediyor. Son BIOS'lar zaten can sıkıyor. Safedisk'i de ya kovdular ya da tatilde. ASUS'a biraz mola vermek lazım.