En son yaptigim AIDA'yi 1.15 ile aldim. Su anda RTP actim.

Fan devirleri sona dayali su an biri 1800 RPM, digeri 1900. AIDA'yi telefondan cektim ama atamiyorum boyut yuksek diyor. 6400 cok cekiyor beni. Durusu bile guzel :).
Yazayim; Read - 71361. Write - 99791. Copy - 70600. Latency - 62.4 Ns.

Stabil etmesi zor bunları. Amca'nın 6000 CL32-38-38-38 ile kıyasla. Biri AIDA 100 ns, bu 60 ns.
Amca'nin ayarlarla su icmeye gidilmez gibi duruyor :D.

Yazayim; Read - 71361. Write - 99791. Copy - 70600. Latency - 62.4 Ns.

Sorun yok, normal gibi. TCCDL timing'leri de yeni eklendi, onlar da ns bozuyor. Doğru değeri bulmak zaman alabilir. @elninolaz değerleri iletecektir.

Amca'nin ayarlarla su icmeye gidilmez gibi duruyor :D.

İnsanlar hayatında ilk defa gördüğü için haliyle yere göğe sığdıramıyor. Adamlar nereden bilsin Techolay 8800:2200 ya da 6400:2233 açıyor? :) Sadece yurtdışı forumlarında açılabiliyor yazmışlar bir de. Gülünç bir yerden sonra.

Sorun yok, normal gibi. TCCDL timing'leri de yeni eklendi, onlar da ns bozuyor. Doğru değeri bulmak zaman alabilir. @elninolaz değerleri iletecektir.

İnsanlar hayatında ilk defa gördüğü için haliyle yere göğe sığdıramıyor. Adamlar nereden bilsin Techolay 8800:2200 ya da 6400:2233 açıyor? :) Sadece yurtdışı forumlarında açılabiliyor yazmışlar bir de. Gülünç bir yerden sonra.
Oyle demeyin. Kendisi Afganistan, Kabil'de ikamet ettigi icin World Number 1 timinglere sahip. Bizim timingler ona ucuk geliyor.

Oyle demeyin. Kendisi Afganistan, Kabil'de ikamet ettigi icin World Number 1 timinglere sahip. Bizim timingler ona ucuk geliyor.

Yurtdışı forumlarda onu takip ediyorum, beni birçok kişi tanımaz. Kimin ne olduğunu çok iyi biliyorum, nerelerde dolanıp içerik çıkarttığını da. Her emek verene saygım var ama o bu içerik çalıyor demekle bu iş yürümez. Bunlar hele hiç yoktu, ben yarattım demek aklı selim bir insanın sarf edeceği sözler değildir.

Yurtdışı forumlarda onu takip ediyorum, beni birçok kişi tanımaz. Kimin ne olduğunu çok iyi biliyorum, nerelerde dolanıp içerik çıkarttığını da. Her emek verene saygım var ama o bu içerik çalıyor demekle bu iş yürümez. Bunlar hele hiç yoktu, ben yarattım demek aklı selim bir insanın sarf edeceği sözler değildir.
Zaten bana garip gelende o. Adamlar sana kanitlamis, etmis. Neden hala kompleks yapiyorsun? Ben hataliyim, milattan once kalma timingleri sundum size de konu kapansin.

Limitlere hakim değil, eski kafayla düşünüyor. Şu an için bazı şeyler çok değişti, risk alıp da deneyemez. Ucunun nereye varacağını bilemez. Bu bir ekip işidir, herkes üstesinden gelemez. Sponsorluk kovalayıp marka övmekle de bu iş olmaz. Doğrusu yanlışı neyse birebir aktarılması lazım. Artık devir değişti. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar, o da pek tabii doğru.

Aynen oyle. Dedigin gibi devir o zamanin devri degil, once sponsorlugu bozmasi lazim :). Son durum bu sekil maalesef.

Aynen oyle. Dedigin gibi devir o zamanin devri degil, once sponsorlugu bozmasi lazim :). Son durum bu sekil maalesef.
Ben tRCDWR'den supheliyim nedense. 12 stabil gibi geliyor.

Dosya Ekleri

• lasterror.webp
    lasterror.webp
    68,2 KB · Görüntüleme: 14
  • zentimings8282.webp
    zentimings8282.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 14