Dosya Ekleri

• 20260721_142933.webp
    20260721_142933.webp
    2,9 MB · Görüntüleme: 22
Son düzenleme:
Hocam, olurda geri dönemezsem, 6400 CL30 RAM kitimi alın ve benim için 6400 CL24 açın.

@Ayhan Dönmez hocam, seversiniz böyle parçaları. 😎

Gigabyte B850M Force'ye oluyor bu arada ama tam takıp denemem lazım. Soğutucu garantiden gelirse takıp bakacağım.
Bu parca bana nedense yetersiz gelecek gibi geliyor. Tabi guzel sirkulasyon yaratiyordur 3000RPM'lerde ama beni artik 2x120mm alti kesmez gibi duruyor.

@Ayhan Dönmez, hocam ben macun degistirecegim. Sizin Intel braketiyle sogutucuyu ters takma olayi vardi herhalde. Deger mi onu yapmaya ? Hazir dagitmisken onu da halledeyim dedim.

Son düzenleme:
Bu parca bana nedense yetersiz gelecek gibi geliyor. Tabi guzel sirkulasyon yaratiyordur 3000RPM'lerde ama beni artik 2x120mm alti kesmez gibi duruyor.

@Ayhan Dönmez, hocam ben macun degistirecegim. Sizin Intel braketiyle sogutucuyu ters takma olayi vardi herhalde. Deger mi onu yapmaya ? Hazir dagitmisken onu da halledeyim dedim.

Contact Frame eğer sök tak uğraşırım dersen dene ama faydası olmaz sana, ben 2-3 dereceden fazla faydasını göremedim, ara ara boot failure yaptığı oluyordu ya da memory train hataları. Uğraşırım dersen dene. Arctic Pro serisi için Pump ters monte işe yarıyor.

Senin fan belli oldu artık. Noctua NF-A14 industrialPPC-3000 PWM hayırlı olsun
Valla hocam sorma ya. :)

Contact Frame eğer sök tak uğraşırım dersen dene ama faydası olmaz sana, ben 2-3 dereceden fazla faydasını göremedim, ara ara boot failure yaptığı oluyordu ya da memory train hataları. Uğraşırım dersen dene. Arctic Pro serisi için Pump ters monte işe yarıyor.
MSI A13 var su an 240'lik. Gecen Valo'da Lobide 80 kusur gordum maalesef.

Hocam, hem görsellik hemde performansı güzel diye biliyorum, daha kullanmadığın için bir şey diyemem ama kötü olduğunu düşünmüyorum soğutma konusunda.