MSI A13 var su an 240'lik. Gecen Valo'da Lobide 80 kusur gordum maalesef.

Bundan almazsanız Ayhan amcanız küser.

Ben iade ettim ve pişmanım gerçekten, daha iyi diye gidip Artic Liquid Freezer 3 420mm aldım ama 130W çekip, 95 derecelerde dolaştı OCCT testinde. Size tavsiyem Enermax Liqmaxflo 360mm veya 420mm alın, VRM fanı bile var soğutucunun.

Ayhan hocamiz kusmesin de hocam kasaya gecme planlarim da var. One taksak cok goruntu kirliligi yapacak. 360'lik bir oneri varsa ilerde yapistiralim.

Her şeyin en uç noktasını kullanmaya alıştı artık geri dönüş yok.
Bundan sonra asagisi yok hocam bize. 6000 CL24, +200/-35'ten donup 6000 CL32 kullanmayalim bu saatten sonra.

Son düzenleme:
Ayhan hocamiz kusmesin de hocam kasaya gecme planlarim da var. One taksak cok goruntu kirliligi yapacak. 360'lik bir oneri varsa ilerde yapistiralim.

Bundan sonra asagisi yok hocam bize. 6400 CL24, +200/-35'ten donup 6000 CL32 kullanmayalim bu saatten sonra.

@shiiw Şu halini Gear açıkken VT3 bir alsana, bakalım geçecek mi? VDDP 1.1 bak önce, sonra 1.15. RDSCL 4 verebilmesi lazım, onu da dene.

1784651585922.webp

Son düzenleme:

@shiiw Şu halini Gear açıkken VT3 bir alsana, bakalım geçecek mi? VDDP 1.1 bak önce, sonra 1.15. RDSCL 4 verebilmesi lazım, onu da dene.

Eki Görüntüle 267556
Deneyecegim. 6400 CL26'da RCDWR 8 yiyordu, olur mu acaba?

Eki Görüntüle 267556
Ayarlarin eskisini profilden yukledim, sorun yoktu. Sonra Zen'den kontrol ettim senin verdigin ayarlari: Control 0 aldim, Misc Auto aldim sonra sistem acilirken mavi ekran atmaya basladi.

Ayarlarin eskisini profilden yukledim, sorun yoktu. Sonra Zen'den kontrol ettim senin verdigin ayarlari: Control 0 aldim, Misc Auto aldim sonra sistem acilirken mavi ekran atmaya basladi.
VDDP 1.15 alip mi denesek?

VDDP 1.15 alip mi denesek?

Öyle dene ya da Control 1. Olmuyorsa sal, kışın bakarsın. Şu anda fantezi. RDSCL 4 belki veremiyor, tek tek bakılması lazım.