G.Skill Trident Z5 Neo RAM timing ayarı nasıl olmalı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiiw
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 403
  • Görüntüleme Görüntüleme 5B
  • Etiketler Etiketler
    timing
Seni de @muhammetaktas122 yanına uğurlamamız lazım, bir ziyaret et gel. Halini hatrını sor.
Hocam, olurda geri dönemezsem, 6400 CL30 RAM kitimi alın ve benim için 6400 CL24 açın.

@Ayhan Dönmez hocam, seversiniz böyle parçaları.

Gigabyte B850M Force'ye oluyor bu arada ama tam takıp denemem lazım. Soğutucu garantiden gelirse takıp bakacağım.

Dosya Ekleri

• 20260721_142933.webp
    2,9 MB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:
Bu parca bana nedense yetersiz gelecek gibi geliyor. Tabi guzel sirkulasyon yaratiyordur 3000RPM'lerde ama beni artik 2x120mm alti kesmez gibi duruyor.

@Ayhan Dönmez, hocam ben macun degistirecegim. Sizin Intel braketiyle sogutucuyu ters takma olayi vardi herhalde. Deger mi onu yapmaya ? Hazir dagitmisken onu da halledeyim dedim.

Son düzenleme:

Contact Frame eğer sök tak uğraşırım dersen dene ama faydası olmaz sana, ben 2-3 dereceden fazla faydasını göremedim, ara ara boot failure yaptığı oluyordu ya da memory train hataları. Uğraşırım dersen dene. Arctic Pro serisi için Pump ters monte işe yarıyor.

Bu parca bana nedense yetersiz gelecek gibi geliyor. Tabi guzel sirkulasyon yaratiyordur 3000RPM'lerde ama beni artik 2x120mm alti kesmez gibi duruyor.
Senin fan belli oldu artık. Noctua NF-A14 industrialPPC-3000 PWM hayırlı olsun

Senin fan belli oldu artık. Noctua NF-A14 industrialPPC-3000 PWM hayırlı olsun
Valla hocam sorma ya.

MSI A13 var su an 240'lik. Gecen Valo'da Lobide 80 kusur gordum maalesef.

Hocam, hem görsellik hemde performansı güzel diye biliyorum, daha kullanmadığın için bir şey diyemem ama kötü olduğunu düşünmüyorum soğutma konusunda.

Valla hocam sorma ya.

MSI A13 var su an 240'lik. Gecen Valo'da Lobide 80 kusur gordum maalesef.
Madem bu kadar dizdin, artık buranın hakkı NL-LC1-36 zirveye oynama vakti, bunun yakın zamanda full black i çıkacak diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…