Hocam, sistemi kullanmak daha nasip olmadı doğru düzgün, @muhammetaktas122 müsait olunca ziyaret ederim ben.

Şehrin elektriği gidiyor anlık olarak.

Hocam, siz yapmanız gereken fazlasıyla yaptınız zaten, 6000 CL24 sizin için çok iyi bir değer diyebilirim.

Artık sistemin keyfini güzel çıkarabilirsiniz. 🥳

Dayı çöp timing'lere göre fark olduysa ben amacıma ulaştım demektir. Bundan sonrası kişisel tercih artık.

%15 fark var, zaten onu da hissetmeyecek kadar kalasız.

Ben onu çok iyi anlıyorum, bizim gibi tipleri globalde dışlıyorlar bir de genelde. TR'de millete laf anlatamıyoruz ki globalde anlatalım. HWBot falan takılman lazım, kanıt sunman lazım. Onu da TR'de 1 kişi uğraşıyordu, o da emekli oldu. Amca ve beni aşar o işler.

@shiiw Zaten o adam vaktiyle bunları çıkıp anlatmasa anlatan kişi muhtemelen ben olacaktım. Sonrası için bakacağız artık. Sizleri de kanıt olarak sunmak lazım. :)

İş sponsorluk olduktan sonra bir yerden sonra marka güzellemesinden başka bir şey olmuyor YT işinde. Ürünlerin de hepsi sponsorlu, kimsenin kendi cebinden bir şey çıktığı yok.

Ben onu çok iyi anlıyorum, bizim gibi tipleri globalde dışlıyorlar bir de genelde. TR'de millete laf anlatamıyoruz ki globalde anlatalım. HWBot falan takılman lazım, kanıt sunman lazım. Onu da TR'de 1 kişi uğraşıyordu, o da emekli oldu. Amca ve beni aşar o işler.

@shiiw Zaten o adam vaktiyle bunları çıkıp anlatmasa anlatan kişi muhtemelen ben olacaktım. Sonrası için bakacağız artık. Sizleri de kanıt olarak sunmak lazım. :)
Gecen video atmis, son video'nun bir oncesi. Neler anlatiyor bir gorsen. Gunah cikartmaymis guya :).

İş sponsorluk olduktan sonra bir yerden sonra marka güzellemesinden başka bir şey olmuyor YT işinde. Ürünlerin de hepsi sponsorlu, kimsenin kendi cebinden bir şey çıktığı yok.
Oyle deme, kendi parasiyla yeni OLED ekranli RAM almis.

Gecen video atmis, son video'nun bir oncesi. Neler anlatiyor bir gorsen. Gunah cikartmaymis guya :).

Oyle deme, kendi parasiyla yeni OLED ekranli RAM almis.

Kimsenin cebinden 1 kuruş çıktığı yok, hepsi sponsorlu içerik. Bunu bilmeniz yeterli. O adam dışında da anlatacak yok, bunlar biraz boş adam işleri. 7-24 hem forum hem YT ile uğraşamazsın. Maddi kazanç ve sponsorluk uğruna uğraşan uğraşır ama iş bir yerden sonra kitleleri yanlış yönlendirmekten başka bir şey olmuyor.

Yurtdışında anlatan çok var da TR'de yok. YT'de o var, forum ayağında ben varım. TR'de hiçbir forumda da yok tek 1 kişi. Global'de çok var ama. Beginner olsa da çoğu ileri düzey bilen de çok kişi var.

Elinize sağlık hocam.

X3D işlemcilerde fark olmuyor hocam. 😈

@shiiw Bu kısmı müsaitken bir dene. 8400'den geriye doğru denersin, 8300 ve 8200 olmak üzere. PBO çok agresif verme istersen, bozabilir. VSOC 1.2 kalsın sende, 2233 var çünkü. 1.25 1:2 modda yaramaz fazla. UCLK daha düşük.

1784736971480.webp

Son düzenleme:
@shiiw Bu kısmı müsaitken bir dene. 8400'den geriye doğru denersin, 8300 ve 8200 olmak üzere. PBO çok agresif verme istersen, bozabilir. VSOC 1.2 kalsın sende, 2233 var çünkü. 1.25 1:2 modda yaramaz fazla. UCLK daha düşük.

Eki Görüntüle 267839
Aslinda denemeden once direkt PBO auto alayim mi deneyecegim zaman? Boost Clock ile CO ayar etmesin durduk yere.