G.Skill Trident Z5 Neo RAM timing ayarı nasıl olmalı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiiw
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 70
  • Görüntüleme Görüntüleme 488
  • Etiketler Etiketler
    timing
Ryzen 7000 ve MSI'den uzak durmayın, kaçın bundan sonra. Bu da hepimize ders olsun. Bak Ryzen 9000 ve B850M-K'ya, ben demeden CL24 açıyor kendiliğinden. Nitro'yu bile 1-2-0 almış.
Yeni seri bekleniyorrrrrr.....

Vallahi şu B850M-K varken başka anakarta lüzum görmüyorum. 8400 bile veriyor kart, Apex'ten tek farkı 8800 verememesi.
2 tur atti vt3 nasil yapalim bekleyelim mi? Dediginiz ayari yapmadan bu sekilde su an windows zimbirtisi.

2 tur atti vt3 nasil yapalim bekleyelim mi? Dediginiz ayari yapmadan bu sekilde su an windows zimbirtisi.
3.yu atmis 4. basliyormus.

Vallahi şu B850M-K varken başka anakarta lüzum görmüyorum. 8400 bile veriyor kart, Apex'ten tek farkı 8800 verememesi.
B850M-K aşırı cazip şu yapabildikleriyle. AM5 in son nesli hangisi olursa onun en kral anakartını alacağım artık APEX in muadili. X970 son olmazsa X1070 falan bekleriz artık .

3.yu atmis 4. basliyormus.

VT3 devam etsin, sonra oyunda dene. 2233 stabil değilse oyun oynatmaz sana, drop ve sound-cut yapar.

VT3 çıktılarını SS atarsın, arada uçurum varsa yine problem var demektir. Arka plan boş olsun.

VT3 devam etsin, sonra oyunda dene. 2233 stabil değilse oyun oynatmaz sana, drop ve sound-cut yapar.

VT3 çıktılarını SS atarsın, arada uçurum varsa yine problem var demektir. Arka plan boş olsun.
Tamamdir atarim. 1800 saniye olarak ayarladim test sonrasi direkt oyunda denerim uygun mudur?

Tamamdir atarim. 1800 saniye olarak ayarladim test sonrasi direkt oyunda denerim uygun mudur?

Kendini belli eder, dene. Frametime takibi yap. Uzun teste alırsın sonra. 2233 hiç veremese bir kere AIDA'yı bozardı, tek CCD'yi fullemiş. VT3 zaten ilk iterasyonda hata alırsın, 2233 affetmez. Linpack gereksiz zorluyor, 95 derecede test edecek. Orada failleyebilir belki.

Test bitti bu sekilde. Oyun testine gececegim 10-15 dakika.

Valorant'ta test ettim bir sure sorun cikmadi hocam FPS'tir, goruntude bozulmadir, ses sorunsuz.

Dosya Ekleri

• cruncher.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 6
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…