Sadece 1.57 alıp testi başlattım, 18. dakikada sorunsuz. 20. dakikada kapatıp yarın denemeler yapacağım hocam, teşekkürler yardımlarınız için.1.6 deneyin, PBO Auto kalsın.
VDDP 1.1 gerekebilir.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 14 Eylül 2024
- Makaleler
- 1
Sadece 1.57 alıp testi başlattım, 18. dakikada sorunsuz. 20. dakikada kapatıp yarın denemeler yapacağım hocam, teşekkürler yardımlarınız için.
1.55'te VDrop kaynaklı hata yemişsin o halde. Gear kapalı fazla ister.
Hocam son durum bu şekilde. RAM'ler en fazla 46 derece gördü, RTP stabil geçti. 6400 yaparsam aynı ayarlar üzerinden sadece MHz değişmeliyim, değil mi?1.55'te VDrop kaynaklı hata yemişsin o halde. Gear kapalı fazla ister.
Sizin makalenizi inceledim, oradaki 6000 MHz CL24 ayarı denedim, testte maksimum 51 derece gördü. Bu voltajlar, ayarlar vs. günlük kullanım içinde herhangi bir sorun çıkartır mı bana? Ekstra olarak fanlari ne kadar kisabilirim? Yani kac derecelerde kalmasi iyidir ona gore ben ayarlayayim.Hocam son durum bu şekilde. RAM'ler en fazla 46 derece gördü, RTP stabil geçti. 6400 yaparsam aynı ayarlar üzerinden sadece MHz değişmeliyim, değil mi?
Dosya Ekleri
Son düzenleme:
- Makaleler
- 1
Hocam son durum bu şekilde. RAM'ler en fazla 46 derece gördü, RTP stabil geçti. 6400 yaparsam aynı ayarlar üzerinden sadece MHz değişmeliyim, değil mi?
Sizin makalenizi inceledim, oradaki 6000 MHz CL24 ayarı denedim, testte maksimum 51 derece gördü. Bu voltajlar, ayarlar vs. günlük kullanım içinde herhangi bir sorun çıkartır mı bana? Ekstra olarak fanlari ne kadar kisabilirim? Yani kac derecelerde kalmasi iyidir ona gore ben ayarlayayim.
Bu şekilde deneyebilirsin, alternatifleri yanına yazdım. ARd 0, tCK 3-3 kalsın. 1.75 A-Die için sorun değil. Ben M-Die'da 1.8'deyim ama faydası tartışılır tabii. Aktif soğutma olduğu müddetçe Hynix'te problem olmaz. Diğer türlü hata yersin, maviye düşer.
@MAH0A @RapidLemming955 ile kıyaslayın bakalım. Eskiden insanlar EXPO açmazdı, şimdi CL24'ler havada uçuşuyor.
Şu anda Normal moddasın, Mixed için tRFC2 ve tRFCsb bu şekilde değiştirip deneyebilirsin. Oyunlarda kıyas et. @shiiw
6400 yaparsam aynı ayarlar üzerinden sadece MHz değişmeliyim, değil mi?
Hem MHz hem de voltajlar değişir, Primary kısmı değişir. 6400 uzaktan ayarlayıp stabil etmesi zor. Yaz ayında sıkıntı çıkartabiliyor. 6400 CL26-36 1.75 isteyecektir sende yine. CL26-37 1.65-1.7 arası açar Gear kapalı.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
Steam Pazarda alım talimatı olmasına rağmen kasa satılmıyor
- herousta26