- Makaleler
- 1
Yani bu adam gitse 6000mhz cl18 top secret timings'te verse 100 kisiden maksimum 4 5 kisi deneyecek oburleri yine cekinecek. Ekstra dediginiz gibi burada cevap alabiliyorsun. Senden alamaz baskasindan alir cart curt ama o adam video'yu ayarlayacak, render'ini atacak yukleyecek sonra yorumdan yardim edecegini sanmiyorum sanmam da.
Dediğim gibi, videodaki yaklaşımı mantıklı. Benim burada sana ayarlattığım gibi ayar vermesi imkansız, her ayar her sisteme tutmaz. 2233 FCLK mesela 10 işlemci alsak 1 tanesi açar, 6000 CL24-34 yine lottery sayılır. 1.75'e açılabilmesi bile başarılı, 1.8 VDD istiyor mesela bende, kullanmıyorum onu. Tercih meselesi bir yerden sonra. Benim katılmadığım kısımlar şu, forumu gelip ziyaret etti. 1.65/1.75 zararlıdır, kasa havalandırması yetmez ve RAM'ler yanar ya da ona benzer bir şey dedi, ömrü kısalır uzun vadede demişti sanırım. Halbuki alakası yok yani. Ben TR'de tekim deyip ego kasmaya çalıştı muhtemelen, çok yakıştıramadım. Timing tablosu zaten yurtdışı Buildzoid'in aynısı, birkaç değişiklik var. Ben yine böyle adamları el üstünde tutarım, emek veriyor sonuçta ama rakipsiz ya da TR'de tek değil yani. O hususta yanılgısı var. Ben kendisini globalde de tanıyıp takip ediyorum, o beni tanımaz bilmez. Ben anonim takılırım yurtdışında. Demem o ki zararlı olan bir durum yok, seninle birkaç yıl sonra bu konuda buluşalım mesela. Bana diyeceğin şey ayarlar halen daha ilk günkü gibi ve tıkırında, çok teşekkür ediyorum. Aynen bunları yazacaksın bana. Hal böyle olunca kimin doğru kimin yanlış olduğu gün gibi ortada oluyor. @shiiw
X870E Unify'i yeni goruyorum cok tatliymis kart. Yeni mi tanitildi bu?
Rehberde var hepsi, sürprizbozan olarak ekledim. B850M Power ve X870E Unify 1 DPC kartlar MSI tarafında. X870E Aorus Tachyon ya da Aorus Infinity Gigabyte tarafında. Bunlar TR satışı Tachyon hariç henüz yok, X970E çipset çıkacağı da düşünülürse değmez. X970E Apex tarzı bir karta geçmekte fayda var bu saatten sonra Zen 6 ile birlikte.