G-Skill Trident Z5 Royal Neo 32 GB Hynix A-Die RAM için manuel zamanlama tavsiyesi

FCLK vdcı - predict kalsın mı?

BIOS güncelledik ya ayhan hocamla. BT, wf, HD Audio filan bunların hepsini unutmuşum daha şimdi kapattım. Yandı benim beyin. Arada bir şeyleri kaynatıyorum.

Bu ayarları yaptıktan sonra, PBO ayarları Auto ise global C state kapatıp oyunda dene. Ek olarak df C state kapatabilirsin. TSME bunu da kapat.

Bu ayarları yaptıktan sonra, PBO ayarları Auto ise global C state kapatıp oyunda dene. Ek olarak df C state kapatabilirsin. TS'me bunu da kapat.

En son benim profili geçir. Ayarları kaydet çöp olmasın. Emek verildi o kadar.

Şu an böyle. FCLK=Auto yaptım. Mixed'i Normale aldım. Bunu kayıt edicem @ggbye sonra sizin ayarları yapıcam.

PHY eşlememiş şimdi fark ettim. Tekrar bakıcam. ARD 2 alınca eşliyordu aslında

0-1-2-3 tet tek denemiştim. Oyunda test et, memnun kalmaz isen. Global C state ve diğer dediklerimi kapat. Şu an sorun olmaması gerek. BT-wf büyük sorun.

Predictive’i autoya aldığım için mi acaba 2 yapmak direk eşlemedi. Deniyorum şu an. Ayrıca HD Audio kapatınca ses gitti tamamen. Anakart girişini kullanıyorum. Açık tutmak sorun olur mu HD yi?

Predictive'i Auto'ya aldığım için mi acaba 2 yapmak direk eşlemedi. Deniyorum şu an. Ayrıca HD Audio kapatınca ses gitti tamamen. Anakart girişini kullanıyorum. Açık tutmak sorun olur mu HD'yi?

Olmaz aç. USB ses kartı kullanıyorum.

Eşlemeye çalışıyorum hala. Global C-State kapadım şimdi. Diğerleri de kapalı DFC state ve TSME

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…