Detaylar
Kim cevapladı?Ayrıca güç seçeneği olarak "dengeli" seçili bende hocam. Kalmalı mı böyle?
Tavsiyem yüksek. Denemek gerek, X3D işlemcileri, dengelide kullanın diyorlar. Ben yüksek ve nihai kullanıyorum. Windows temiz kurulum denedin mi?
Picky
Uzman
Denedim aslında ama tekrar bir temiz kurulum yapıcam. Windows 10 LTSC 2019 kullanıyorum şu an. Sürüm fark eder mi?Tavsiyem yüksek. Denemek gerek, X3D işlemcileri, dengelide kullanın diyorlar. Ben yüksek ve nihai kullanıyorum. Windows temiz kurulum denedin mi?
Denedim aslında ama tekrar bir temiz kurulum yapacağım. Windows 10 LTSC 2019 kullanıyorum şu an. Sürüm fark eder mi?
Temiz 11 Home kur, son sürüm olsun. Driver güncelle ve Update yap. Memnun kalmaz isen atlas OS üzerine yazdır. Sürücüleri bir daha güncelle.
Son durum nedir?
Son düzenleme:
Picky
Uzman
Şu an bir değişiklik yok hocam. Temiz kurulumu soruyorsanız henüz yapmadım, daha doğrusu şu an vaktim yok, dışarı çıkacağım birazdan. Daha doğrusu son durumla neyi kast ettiniz?
Her şeyi birlikte yapmak istiyorum aslında. Soğutucu gelsin onu takıp temiz kurulum yapayım diyorum.
Bir sorum daha olacak aklıma geldi. PSU'dan gelen kablolara ek sleeved kablolar takmıştım. Çıkarmanın bir faydası olur mu?
Her şeyi birlikte yapmak istiyorum aslında. Soğutucu gelsin onu takıp temiz kurulum yapayım diyorum.
Bir sorum daha olacak aklıma geldi. PSU'dan gelen kablolara ek sleeved kablolar takmıştım. Çıkarmanın bir faydası olur mu?
Son düzenleme:
Şu an bir değişiklik yok hocam. Temiz kurulumu soruyorsanız henüz yapmadım, daha doğrusu şu an vaktim yok, dışarı çıkacağım birazdan. Daha doğrusu son durumla neyi kast ettiniz?
Oyun deneyimin nasıldı?
Ben RGB bile söküp iptal etmiş biri olarak. Tüm gereksiz her şeyin sökülmesi taraftarıyım. Ne kadar az eleman o kadar az sorun.
Picky
Uzman
Onları da sökücem o zaman soğutucuyu takarken. Oyun deneyimi şu an daha iyi hocam. Sanki çok daha hafif takılmalar oluyor gibi. Şu an tek oyunda deniyorum. Oyunun da belki optimizasyonunda sorun olabilir. Bahsettiğim masaüstündeki takılmalar da gözle görülür azaldı. Windows ile de alakalı olabilir mi bilmiyorum.Oyun deneyimin nasıldı?
Ben RGB bile söküp iptal etmiş biri olarak. Tüm gereksiz her şeyin sökülmesi taraftarıyım. Ne kadar az eleman o kadar az sorun.
Onları da sökeceğim o zaman soğutucuyu takarken. Oyun deneyimi şu an daha iyi hocam. Sanki çok daha hafif takılmalar oluyor gibi. Şu an tek oyunda deniyorum. Oyunun da belki optimizasyonunda sorun olabilir. Bahsettiğim masaüstündeki takılmalar da gözle görülür azaldı. Windows ile de alakalı olabilir mi bilmiyorum.
PC ortamında her şey olur. Gözle göremediğin sorunlar bile olur. 2.4GHz Wi-Fi mouse ile çakışması bile oluyor. Ben anakart kasaya takınca görüntü bile alamıyorum. Bunlar ne ki? Ruh hastası olduk, PS5 60Hz devam.
Picky
Uzman
Öyle güzel söylediniz ki. 2.4 mouse deyince şimdi bir şey daha diyeyim o zaman. 2.4 ile kablosuz klavye kullanıyorum yani o bile etkileyebilir mi?PC ortamında her şey olur. Gözle göremediğin sorunlar bile olur. 2.4GHz Wi-Fi mouse ile çakışması bile oluyor. Ben anakart kasaya takınca görüntü bile alamıyorum. Bunlar ne ki? Ruh hastası olduk, PS5 60Hz devam.
Öyle güzel söylediniz ki. 2.4 mouse deyince şimdi bir şey daha diyeyim o zaman. 2.4 ile kablosuz klavye kullanıyorum yani o bile etkileyebilir mi?
Ben evdeki 2.4GHz Wi-Fi kapattım. Sizde kapatıp, klavye kablolu olarak deneyimleyin. Sorun çözülmez ise @Ayhan Dönmez dediği gibi koltuğu değiştirmek gerek.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
Alys Gold | R5 7500F & RX 9070 XT sistem özelleştirilip alınır mı?
- Niccolo Machiavelli