Siz bi link vermiştiniz en son. Onun üzerine yine mi çıktı BIOS?

Geçen yüklediğimiz 1.3.0.0 idi sanırım. Şimdi 1.3.0.0a görünüyor anakart sitesinde.

Evet, tıklayıp indir attığım bağlantıya.

Siz bi link vermiştiniz en son. Onun üzerine yine mi çıktı BIOS?

Geçen yüklediğimiz 1.3.0.0 idi sanırım. Şimdi 1.3.0.0a görünüyor anakart sitesinde.

Açılmıyor hocam link.

@Picky Fark ettim, buradan 1640.

Yine ne değişti acaba. Ben güncelleyip geliyorum hemen hocam.

@Ayhan Dönmez Güncelledim hocam. Yine Expo1 açıp onun üzerinden en son attığım zen değerlerini gireyim mi?

Son düzenleme:
Yine ne değişti acaba. Ben güncelleyip geliyorum hemen hocam.

@Ayhan Dönmez Güncelledim hocam. Yine Expo1 açıp onun üzerinden en son attığım zen değerlerini gireyim mi?

6200 C26 girmek lazım. RELAXED daha performanslı AGESA 1.3.0'da. Bandwidth daha iyi, A-die için bile Latency'ler yakın NORM ile. Normalde NORM daha iyiydi, kıstılar onu.

Sende 8000 2:1 mod olabiliyor muydu bu kartta?

Şuradan son sürümü indir en alttaki. PawnIO kendi kurmazsa Namaz adlı arkadaşın kendisinden kur.

Expo1 açtım ve onun dışında Gear, MCR, Power Down, BT, Wi-Fi, iGPU kapattım. 1:1 mod yaptım. Başka hiçbir şey yapmadım şu an.

Expo1 açtım ve onun dışında Gear, MCR, Power Down, BT, Wi-Fi, iGPU kapattım. 1:1 mod yaptım. Başka hiçbir şey yapmadım şu an.

Güncel Zen indir, Namaz adlı arkadaşın PawnIO'sunu istiyor. Bill Gates kara listeye aldı Winring0, sebebi o.

ZenTimings_v1.36.1992-beta.zip

Güncel Zen indir, Namaz adlı arkadaşın PawnIO'sunu istiyor. Bill Gates kara listeye aldı Winring0, sebebi o.

ZenTimings_v1.36.1992-beta.zip

Bunu göstermesi normal mi?
1771194613096.webp