G-Skill Trident Z5 Royal Neo 32 GB Hynix A-Die RAM için manuel zamanlama tavsiyesi

Normal sıfırlaması. IOD de gelişme var mı? Contact Frame'den kurtulman iyi olmuş. X yapılabilirdi aslında TF-7, yayma zorunluluğu yok. Ortaya nokta bırakmak da idealdir, zaten IO Die tam da o kısımda. Baskıyla yayılacaktır eşit sıktıysan kule tipini.

İfadeler: X99
Hocam bu fazladan takılan frame yüzünden mi oluyor macun taşmaması için olan?

Noktalanma muhabbeti, ya çok sıkmaktan ya da Frame'den olur. Gereksiz baskı sonucu, ilk aldığında muhtemelen böyle değildi. Frame takılması sakıncalı, herkes basıncı düzgün ayarlayamaz. Saçma sapan bir icat zaten, AM5'te faydasız. Bende de problem çıkarttı, söküp attım. Benim 7800X3D'de neredeyse Burn Mark yapmıştı, @Picky 'de en azından Spot'lar var, noktalanma ile yırtmış yani işten. Bendeki resmen Discoloration denilen ve yanık durumuna adım adım ilerleyen bir süreçti. Restart'larda sistem kitlenirdi vs. Bulaşılmaması lazım.

İfadeler: X99
Herhangi bir test yapmadım. Bu şekilde bir RTP yapayım mı?

Stock kullanıyorum korktum şimdi hocam 1.55v için temp kaçı geçmemeli?

Herhangi bir test yapmadım. Bu şekilde bir RTP yapayım mı?

Boştaki IOD Hotspot ilet, RTP'de 1 dakika sonraki IOD Hotspot ilet. Bakalım, düz EXPO açabilirsin bu aşamada. Sadece dahili grafik kapat. Contact Frame hiç bulaşmasan belki sendeki sorunlar çok önceden çözülecekti. TF-7 kıvamı da oyun hamuru gibi zaten, ortaya sıkmak sorun olmamalı. IOD orada yer alıyor tam, sıcaklık merkezi orada AM5 çiplerde. IOD sıcak çalışır, CCD değil. Yükte CCD ısınıyor sadece.

Stock kullanıyorum korktum şimdi hocam 1.55v için temp kaçı geçmemeli?

Sende 60-65 geçmemeli. Testte hata alırsın. Hynix için 75-80 geçmeyin test anında.

Soldaki bir süredir açık haldeki, boştaki değer, sağdaki 2 dakikalık RTP esnasındaki değerler.

Contact Frame hiç bulaşmasan belki sendeki sorunlar çok önceden çözülecekti.
Benim hala umudum yok bir şeylerin düzeleceğine dair ama yine de tekrardan söylediklerinizi denicem.

Soldaki bir süredir açık haldeki, boştaki değer, sağdaki 2 dakikalık RTP esnasındaki değerler.

Eki Görüntüle 243478

Bu kalıtsal sendeki, ve bu durum işlemci değişmeden düzelmez. Frame bazen etkiliyor, @Neareine 'da da değişmedi. Ama Frame kaynaklı saçma sapan Memory hatalarından kurtuldu. Sende bir de noktalanma yapmış uzun vade kullanım sonucu, ufaktan renk değişikliğine doğru gitmiş. Şu aşamada problem yaratmaz.

Benim hala umudum yok bir şeylerin düzeleceğine dair ama yine de tekrardan söylediklerinizi denicem.

Bu IOD'de maksimum 6200 MT/s açılabilir, ötesi yemez. Güncel ZenTimings A2-B2 iletin son sürümden. Bir de Tools kısmından DIMM Telemetry iletin. @Picky

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…