G-Skill Trident Z5 Royal Neo 32 GB Hynix A-Die RAM için manuel zamanlama tavsiyesi

İşaretli olan "Etkin" mi kalsın? Ayrıca hocam 7/24 2000 RPM kalamaz, şu an bile kafam şişti.

Eki Görüntüle 243543

O, Auto olarak Etkin ise öyle kalsın. Şu an konu dışı. Şimdi bu 6200 profili Profile 1 olarak kaydetmenizi istiyorum. Tools kısmında BIOS'ta. Bu profil cepte. Şimdi 6400 1:1 deneyeceğiz, böyle geçirtip bana özet ekranı iletin Boot öncesi:

VMISC Auto 1.1'dir, bunu 1.2 alın. AI Tweaker en alt voltaj kısmındadır. MEM VDD 1.65, VDDQ 1.5, VDDIO 1.45, VSOC 1.3, VDDP 1.15, VMISC ise 1.2 Manuel yapılacak. @Picky

7/24 2000 RPM kalamaz,

Test için lütfen buna katlanın, yoksa emin olamayız. Test işleri bitince 1600 RPM çekersin geri.

Yalnızca 5 dakika denedik hocam, cepte diyebilir miyiz?

1-2-0 çok erken hata verir, %75 ihtimalle cepte. Bunu kaydedip 6400 1:1 geçirtip bana görsel iletin. 1-2-0 ve 6400 özellikle affetmiyor. O yüzden kesin konuştum. 90 dakika geçirteceğiz sonrasında.

Geçirttikten sonra özet ekranı iletin 6400 1:1, kontrol edeceğiz. @Picky

VMISC hangi bölümdeydi hocam?

@Picky ASUS sana garezi var, adamlar sana inat Misc Manuel koymamışlar buraya. Search'ten Misc diye aratıp çıkan kısımdan 1200 yazman gerekecek sanırım. Diğer Misc bölümü AMD Overclocking içindeydi. İletirsin, kontrol ederiz.

AI Tweaker'daki Misc kısmını Manuel ve V cinsindeydi. AMD Overclock içindeki mV cinsinden olmalı, orada yazar. @Picky mV ise 1200 yazman lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…