G-Skill Trident Z5 Royal Neo 32 GB Hynix A-Die RAM için manuel zamanlama tavsiyesi

Eki Görüntüle 243555

Şimdi başlattım.

55. saniyede 102 adet hata.

2-3-1 Nitro bak bakalım. IMC yetersiz.

2-3-1 hata verirse NORM bakmak lazım. O da çatlarsa 6200 geri dönüş.

Yetersiz ama buna istesen açtırtırsın. Senin için uygun olmaz, IOD 60 zaten. 2-3-1 bakmak lazım, yemezse NORM bakılacak.

3. saniyede 68 hata hocam.

3. saniyede 68 hata hocam.

6400 açılamıyor sende sanırım. Birkaç ayar daha deneyelim 6400'deyken. FCLK VDCI Mode ayarı bulup Predictive seç. Sonrasında Bank Refresh Mode Normal seçip tRFC1 432 yaz. Bana özet ekranı ilet. @Picky Deneme amaçlı tCL 28, tRCD RD 38, tRP 32 bırak. Karıştırma bu kısmı. Nitro 2-3-1.

Doğru sanırım bu şekilde.

tRFC1 432 ekledim

tRFC1 432 yazdınız mı ekstra? Nitro da 2-3-1 kalsın. Eğer bu hata verirse son kez bir de Gear Down kapatıp bakacağız hızlıca.

@Picky Teste alın, yine hemen patlarsa Gear Down Disabled iken bir daha bakacağız. O da patlarsa umut yok. NORM mode bakılacak şu anda, Mixed problematik IMC limit senaryosunda.

59. saniyede 9 hata hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:
59. saniyede 9 hata hocam.

Gear kapalı bakın. O da hata verirse 6200 bakacağız.

6200 1-2-0 olan da çok mantıklı değil gibi, Gear kapalı 1-2-1 düzenlemek lazım onu. Şu an için 6400'de Gear kapatın bu ayarlardayken. Tekrar hata varsa 6200 Gear kapalı 1T geçilecek.

6400 hata verirse, 6200 Gear kapalı 1T buna geçiş sağlayın. Aynı şekilde özet ekranı iletin. DRAM PDA şeklinde aratın, bu ayar Sequential ayarlayın. Memory Context Restore ve Power Down Disabled kalmalı bu ayar SEQ iken.

@Picky Voltajları en son kısarız, o önemsiz. Nitro, Robust Enabled, 1-2-1 ve Bias 0-1 aktif kalsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…