G.Skill Trident Z5 Royal Neo 6000MHz CL28 Hynix A-Die RAM'e overclock önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Ayhan Dönmez Hocam hata verdi yine. Diğer zamanlamaları iyileştirmeye yönelik tavsiyeniz varsa onları deneyebilirim. Gear meselesini kapatalım.

Son düzenleme:
@Ayhan Dönmez Hocam hata verdi yine. Diğer zamanlamaları iyileştirmeye yönelik tavsiyeniz varsa onları deneyebilirim. Gear meselesini kapatalım.

Group B'leri Auto al, Gear açık kalsın. MSI'de bulaşılmaz Gear kapalıya.

WR'yi de 16 yapamadık. @MSI Türkiye bu sorunları acaba takip ediyor mu? Geri bildirim olarak Global birime yazın.

Group B'leri Auto al, Gear açık kalsın. MSI'de bulaşılmaz Gear kapalıya.

WR'yi de 16 yapamadık. @MSI Türkiye bu sorunları acaba takip ediyor mu? Geri bildirim olarak Global birime yazın.
Hocam bu arada Prime95 Large FFTs meraktan deneyeyim dedim en son stabil ayarları. Daha 1. dakikada testlerden biri hata verdi. Çıldırmak üzereyim.

Hocam bu arada Prime95 Large FFTs meraktan deneyeyim dedim en son stabil ayarları. Daha 1. dakikada testlerden biri hata verdi. Çıldırmak üzereyim.

Prime95 tek başına mı açıktı Large test? Her testi tek başına değerlendir. Prime95 hata verdiyse PBO'dan vesaire de verebiliyor, onun haricinde IO Die daha fazla abanıyor, Hotspot arttıysa 1-3-1 Nitro patlamıştır. Senin IMC tırt, 6200 2-3-1 baksan hata vermeyecektir. Hata yiyorsan ya IO Die ya da RAM sıcaklığı kaynaklı yiyorsun.

Hocam benim IMC tırtın önde gideni bence. Sadece Prime95 Large tek başına açtım, evet. Şimdi gidip Nitro ayarlarını düzeltip tekrar deneyeceğim.

RTP'de bugün hiçbir zaman 50 dereceyi görmedi bellekler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam benim IMC tırtın önde gideni bence. Sadece Prime95 Large tek başına açtım, evet. Şimdi gidip Nitro ayarlarını düzeltip tekrar deneyeceğim.

RTP'de bugün hiçbir zaman 50 dereceyi görmedi bellekler.

P95 en ağır testlerden, RAM ve IO Die ekstra ısıtır. RAM sıcaklığı ya da IO Die sıcaklık kaynaklı Nitro hata vermiştir.

Large Dataset zaten, hata vermesi çok saçma değil IMC sınırdaysa.

Bir de bu hataları aldıktan sonra stabil profilinizi kaydedin, sonrasında BIOS sıfırlayıp hazır ayarları yükleyin. IMC failledikten sonra tekrar tekrar Train etmeyin. Bazen arka arkaya failletebiliyor.

Tamam hocam öyle yapayım.

@Ayhan Dönmez hocam Nitro 2-3-1 de de patladı Prime95 Large FFTs.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…