MAH0A
Uzman
Hocam o hali dediğiniz BIOS update öncesi mi?O haliyle hata var mı P95? Normal Mode ya da Relaxed-Mixed olarak ayrı ayrı bak.
Hocam o hali dediğiniz BIOS update öncesi mi?O haliyle hata var mı P95? Normal Mode ya da Relaxed-Mixed olarak ayrı ayrı bak.
Hocam BIOS update öncesi hata vermemişti. Şu an yaptığım değişikliklerde de RTP'de 3 saatlik test boyunca hata almadım ama P95'te patlıyor.Hayır, şu an P95'te hata vermeyen profil hangisi, demek istemiştim.
Hocam BIOS update öncesi hata vermemişti. Şu an yaptığım değişikliklerde de RTP'de 3 saatlik test boyunca hata almadım ama P95'te patlıyor.
Hocam BIOS update öncesi hata vermemişti. Şu an yaptığım değişikliklerde de RTP'de 3 saatlik test boyunca hata almadım ama P95'te patlıyor.
Aktif soğutma var. Şu an Mixed mod deniyorum eski ayarlarla. tRFC2 403, tRCSB 248.
Bir de desteğe yazmana gerek yokmuş. Sana bu BIOS'lara erişebileceğin bağlantıyı da paylaşayım.
Alan J T'ye söyle, ayağını denk alsın. Bu adamları biz yönlendirmedikçe belli ki bir halt olmayacak.
P95 daha öncesinde stabil olduğundan emin misin? P95 patlama sebeplerini söyledim, IOD Hotspot ya da RAM sıcaklığı kaynaklı hata yiyorsun. Normal Mode çekip tRFC1 403 olarak tekrardan bak, aktif soğutma yoksa tREFI 50K kalsın.
O dönemde 1 saatlik yapmıştım hocam. 1 saat boyunca patlamamıştı.
Bir de desteğe yazmana gerek yokmuş. Sana bu BIOS'lara erişebileceğin bağlantıyı da paylaşayım.
Alan J T'ye söyle, ayağını denk alsın. Bu adamları biz yönlendirmedikçe belli ki bir halt olmayacak.
P95 daha öncesinde stabil olduğundan emin misin? P95 patlama sebeplerini söyledim, IOD Hotspot ya da RAM sıcaklığı kaynaklı hata yiyorsun. Normal Mode çekip tRFC1 403 olarak tekrardan bak, aktif soğutma yoksa tREFI 50K kalsın.
@Ayhan Dönmez hocam 10 dakikayı geçti henüz hata yok.
@TechMad B850M Force 1.3.0 çıkmış, hiç ses çıkmıyor.
@Ayhan Dönmez hocam 10 dakikayı geçti henüz hata yok.
Sizinle yaptığımız güncellemelerde hata vardı, şimdi BIOS update öncesine döndüm; sadece Mixed yaptım ve tRFC2 ile tRFSB ayarlı, tREFI 65535'te. Şimdi fotoğraf alıyorum.Hangi profilde hata vardı ve şu anda hangi profilde hata yok? Birden fazla konuya yazınca hatlar karışıyor. Zen iletmen lazım.
Sizinle yaptığımız güncellemelerle hata vardı, şimdi BIOS update öncesine döndüm sadece Mixed yaptım ve trfc2 ile trfsb ayarlı tREFI 65535 de. Şimdi fotoğraf alıyorum.