4000 serisi bu derece sıcaklık tartışmalarına sebebiyet veriyor muydu ya ilk kez okuyorum. Ucuza Galax bulmuşsun al geç.
Ekstra kuponla 11kya vade farksız 6 taksit 4060 Ti Gainward Ghost almıştım ben, yükte 69' geçmiyor.

4000 serisi dememeliydim 4060 4060 ti için geçerli demeliydim doğru. 4070 ve üzeri kartlarda 3 fan dışında satın alma yapmazdım. Hatta 3 fan ve soğutma bloklarını mutlaka araştırıp alırdım.

Soğutması leş gibi ve sen de hala bu kartı övüyorsun. İlginç.

Bu arada indirim fena değil almak isteyenler düşünebilir.
Sen çok heyecanlısın, biraz sankin ol. Övgü falan yok.

Gigabyte'ın 2 fanlı içine kalorifer sistemi kurduğuna inandığım bir seri. Artık nasıl bir AR-GE'si varsa kartın, nasıl o kadar ısınıyor öğrenmek lazım.
Teşekkür ederim. Yorumların benim için her zaman değelerli hocam. Bende araştırdım yazdıktan sonra, soğutma konusunda berbatmış gerçekten.

Galax alacak arkadaşlara tavsiye ederim. 7-8 aydır kullanıyorum. Isı anlamında gayet tatmin ediyor. Kasa fanlarım neredeyse 700RPM ile çalışırken (kendim bilerek öyle ayarladım) 70 derece civarlarında takılıyor. Çoğu oyunda bu şekilde. Ancak tek eksi olarak şunu söyleyebilirim ekran kartı fanları genelde 1800-2000 RPM civarlarında dönüyor. Verdiği ısıya göre RPM biraz fazla. Ancak onu afterburner ile ayarlarsınız. Ayarlamak istemiyorsanız bile kulaklık takılı bir şekilde oyun oynarsanız pek de bir sorun oluşturmuyor. Onun haricinde gerçekten bir problem yaşamadım.