Soğutması leş gibi ve sen de hala bu kartı övüyorsun. İlginç.Şu Windforce a sallayanlar sebebini belirtirse iyi olur, cahil kaldım :/
Bu arada indirim fena değil almak isteyenler düşünebilir.
Soğutması leş gibi ve sen de hala bu kartı övüyorsun. İlginç.Şu Windforce a sallayanlar sebebini belirtirse iyi olur, cahil kaldım :/
Kış aylarında doğalgazdan ucuz. Öyle deme hocam.Evet veriyor. 4070 Super'i Gainward Ghost ile bir deneyimleyin isterseniz.
Sen çok heyecanlısın, biraz sankin ol. Övgü falan yok.Soğutması leş gibi ve sen de hala bu kartı övüyorsun. İlginç.
Bu arada indirim fena değil almak isteyenler düşünebilir.
Teşekkür ederim. Yorumların benim için her zaman değelerli hocam. Bende araştırdım yazdıktan sonra, soğutma konusunda berbatmış gerçekten.Gigabyte'ın 2 fanlı içine kalorifer sistemi kurduğuna inandığım bir seri. Artık nasıl bir AR-GE'si varsa kartın, nasıl o kadar ısınıyor öğrenmek lazım.
Heyecanlılıkla ne alakası var anlayamadım?Sen çok heyecanlısın, biraz sankin ol. Övgü falan yok.
Soğutma konusunda dediğim gibi leş. Daha iyi kartlar tercih edilebilir.Bende araştırdım yazdıktan sonra, soğutma konusunda berbatmış gerçekten.
10.347 TL'ye düşmüş.