4060Ti'da RT+DLSS3 açınca çamur oluyor bence. Her oyun RT ve DLSS kapalı oynuyorum, varsa Nvidia FG açıyorum.
Hocam DLSS3 FG çamurlaştırmaz ki. Kare yükseltir. DLSS 2 upscale açınca çamurlaşır.
Yanlış bilmiyorsam böyle yani.

AMD kartlar ilk çıktıklarında hamurları pişmemiş oluyor. RT olarak zaten NVIDIA dışı alternatif yok. Güncel teslere bakmanızı tavsiye ederim.

Hocam kullanıcıya kalmış artık. Çünkü Nvidia daha az watt tüketiyor, DLSS3 var ve Ray Tracing performansı iyi ondan. Parasına göre hangisi uygunsa onu almalılar.

Biraz OC yapmak isteyenler sevebilir ya da extreme kullanıcılar.

Hocam DLSS3 FG çamurlaştırmaz ki. Kare yükseltir. DLSS 2 upscale açınca çamurlaşır.
Yanlış bilmiyorsam böyle yani.
DLSS dediğim upscaling olan. DLSS+3 demek istediğim işte DLSS3 FG. Hepsini birden açınca çamur oluyor. FG+RT açınca da FPS o kadar artmıyor. Bence RT çok boş bir ayar. DLSS Ultra Kalite modunda bile gözle görülür kalite düşüşü oluyor.

DLSS dediğim upscaling olan. DLSS+3 demek istediğim işte DLSS3 fg. Hepsini birden açınca çamur oluyor. Fg+RT açınca da FPS o kadar artmıyor. Bence RT çok boş bir ayar.

RT 5-10 yıl sonrasının teknolojisi. DLSS gibi ileride ekmeğini yiyecek NVIDIA. DLSS'te ilk çıktığında görüntü çöp oluyor gereksiz gibi bir sürü söylenim vardı ki haklıydı insanlar. RT şu an gereksiz olsa da ileride bu durum değişecek diye düşünüyorum. RT OverDrive gibi ekstra grafik ayarı çıkardılar. Cyberpunk'ta denedim çok iyi gözüküyor. NVIDIA boşuna yatırım yapmaz diye düşünüyorum.

DLSS dediğim upscaling olan. DLSS+3 demek istediğim işte DLSS3 FG. Hepsini birden açınca çamur oluyor. FG+RT açınca da FPS o kadar artmıyor. Bence RT çok boş bir ayar.
Hocam RT çok güzel bir şey. RT destekli oyun yoksa bile ReShade RTGi shader ile ışıkları filtreleyip, güzelce optimize edin, çok güzel duruyor.

RT 5-10 yıl sonrasının teknolojisi. DLSS gibi ileride ekmeğini yiyecek NVIDIA. DLSS'te ilk çıktığında görüntü çöp oluyor gereksiz gibi bir sürü söylenim vardı ki haklıydı insanlar. RT şu an gereksiz olsa da ileride bu durum değişecek diye düşünüyorum. RT OverDrive gibi ekstra grafik ayarı çıkardılar. Cyberpunk'ta denedim çok iyi gözüküyor. NVIDIA boşuna yatırım yapmaz diye düşünüyorum.
Kartımın gücü yetse açarım zaten hepsini :D. Ortalama Türk genci için hayal bir ayar. Gelecekte muazzam gözükecek. RT kapalı bile muhteşem gözüküyor Cyberpunk, zaten en sevdiğim oyundur kendisi.

Hocam RT çok güzel bir şey. RT destekli oyun yoksa bile ReShade RTGi shader ile ışıkları filtreleyip, güzelce optimize edin, çok güzel duruyor.
Cyberpunk'ta Reshade dedikleri ultra realistic videoları vardı ya, onun gibi mi?