Android 13'ten beri data klasörü kullanıcıdan gizlenmeye başlandı, anlam veremedim.
O ayri mevzu zaten. iOS sinirliyor diyorduk ama Android de artik sinir bozmaya basladi. PUBG'de 90 FPS aciyordum GFX Tool ile bazen, simdi onu da yapamiyorum. Su binary surumunu falan bilseydim hicbir cihazimi guncellemezdim.
Direk sistem klasörü sifreleniyor.
Ben Zarchiver'da obb klasörüne erisim saglayabiliyorum ama.

Canta ve Shiziku yuklu duruyor ama artik pek ellemiyorum cunku problem yasadim biraz.

Doğru kanka, bazıları diğer sistem elemanlarının çökmesine sebep oluyor.

Ama özellikle Samsung'ta kişiselleştirme servisi ve Knox Analytics Uploader arkada sürekli çalışıyor. Kişiselleştirme servisi silinse dahi sorun çıkmıyor ama Knox Analytics Uploader'i denemedim :).

Ama özellikle Samsung'ta kişiselleştirme servisi ve Knox Analytics Uploader arkada sürekli çalışıyor. Kişiselleştirme servisi silinse dahi sorun çıkmıyor ama Knox Analytics Uploader'i denemedim :).
Kisisellestirme servisi şu an bende acik, ne ise yaradigini cozemedim. Knox'u pek ellemek istemem, bir gun Knox devre disi falan diye uyari gelirse sıkıntı. Samsung Location SDK gibi bir ismi vardi uygulamanin, o da calisiyor arkada.

Kisisellestirme servisi şu an bende acik, ne ise yaradigini cozemedim. Knox'u pek ellemek istemem, bir gun Knox devre disi falan diye uyari gelirse sıkıntı. Samsung Location SDK gibi bir ismi vardi uygulamanin, o da calisiyor arkada.

Aman Allah'ım, tam pil düşmanı telemetri servisleri...

Knox'a dokunmaya ben de çekiniyorum 😅.