Batur

Başarılı
Merhaba, kendi S7 cihazıma kurduğum bu modülü şu an arkadaşımın Note 8 telefonuna kuramıyorum. Hata da aslında basit gibi gözüküyor ancak bir şeyler denedim ve olmadı. "Volume key not detected. Try again" sonra da "Volume key error!" hatasını verdi ve en sonda bu hatayı verdi: "! Installation failed". Diğer forumlarda bu tarz bir sorun göremedim, sanki ilk kez ben yaşıyorum gibi :D

Bu modülü Magisk’ten yüklemeye çalışıyorum ve yüklerken seçenekler var: powersave, balanced ve performance diye üç mod bulunuyor. Ben kendi cihazıma balanced kurdum ancak arkadaşımın telefonunda ses tuşlarına bastığımda da tepki yok, basmasam da tepki vermiyor; seçeneklere de gidemiyorum.

Bu tarz performans artıran modüller kullanıyorsanız önerilerinize açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, kendi S7 cihazıma kurduğum bu modülü şu an arkadaşımın Note 8 telefonuna kuramıyorum. Hata da aslında basit gibi gözüküyor ancak bir şeyler denedim ve olmadı. "Volume key not detected. Try again" sonra da "Volume key error!" hatasını verdi ve en sonda bu hatayı verdi: "! Installation failed". Diğer forumlarda bu tarz bir sorun göremedim, sanki ilk kez ben yaşıyorum gibi :D

Bu modülü Magisk’ten yüklemeye çalışıyorum ve yüklerken seçenekler var: powersave, balanced ve performance diye üç mod bulunuyor. Ben kendi cihazıma balanced kurdum ancak arkadaşımın telefonunda ses tuşlarına bastığımda da tepki yok, basmasam da tepki vermiyor; seçeneklere de gidemiyorum.

Bu tarz performans artıran modüller kullanıyorsanız önerilerinize açığım.
Modülün tam adı nedir bende deneyebilirim. Butpn normalde çalışıyor ama Magiskde olmuyorsa Kestirme uygulamalarına (MacroDroid) bakabilirsiniz.

Modülün tam adı nedir bende deneyebilirim. Butpn normalde çalışıyor ama Magisk'de olmuyorsa kestirme uygulamalarına (macrodroid) bakabilirsiniz.

Bu konuda tüm bilgiler var hocam, benim denediğim ise lkt modüle diye geçiyor ama her cihaza kurulmuyor, F'de. AI de tüm cihazlarda yapay zeka ile çalışıyor 1 ay boyunca yaptıklarını taklit ediyor ve telefon üzerinde uyku modu, RAM temizleme, pil optimizasyonu gibi birçok ayarı kendisi yapıyor.

Ama tavsiyem lkt modül, eğer işlemciniz uyumluysa daha iyi sonuçlar verecektir, ayrıca aynı sorunu yaşarsanız lütfen belirtin :)

https://forum.miuiturkiye.net/konu/module-lkt-insane-battery-life-fast-buttery-smooth.59319/ indirmek için buradan.

https://github.com/korom42/LKT destekleyen işlemci listesi de bulunuyor burada.

@duranforreal

Hocam teşekkür ederim. Deneyip bildiriyorum hemen.

Hocam LKT MT6785 için yokmuş malesef onu deneyemedim.

Son düzenleme: